Няма милост! На Слави Трифонов не му пука, че Венета Райкова се развежда, направи я на пух и прах, гаврата е огромна…

Няма милост! На Слави Трифонов не му пука, че Венета Райкова се развежда, направи я на пух и прах, гаврата е огромна…
Гласувайте за статията

Слави Трифонов довърши Венета Райкова!

Шоуменът Слави Трифонов никога не се е съобразявал с чуждата болка. В своето предаване неведнъж се е гаврил с различни хора, при това по доста неколегиален начин и без да подбира момента.

Слави Трифонов и Венета Райкова

За Слави Трифонов Венета Райкова е вещица

Именно такъв е случаят с Венета Райкова, която падна под изстрелите на Дългия. Тв водещата стана жертва на поредните унижения, които „Шоуто на Слави“ поднесе на своите зрители.

Гологлавият шоумен определи Вени като вещица. Той разкри, че има такива жени и използва именно нея като пример.

По празниците „Папараци“ излъчи епизод, в който Венета Райкова, която е водеща там, бе събрала на една маса няколко известни дами от родния хайлайф. Слави ги определи като вещици.

Сред тях, редом до Вени, бяха журналистката Соня Колтуклиева, фолк певицата Кали, плеймейтката Ася Капчикова, миската Антония Петрова, поп-фолк фурията Алисия и друга плеймейтка – Златка Райкова. Всички до една бяха унизени от Слави Трифонов.

За Венета Райкова обаче ударът е най-голям, защото тя се намира в лична драма и най-вероятно се надява на съпричастност. Водещата се развежда след 13 години брак, но явно Дългия не се интересува от такива неща.

„В неделя започнах да гледам по Би Ти Ви екшън „Последния ловец на вещици“ с Вин Дизел. Аз го харесвам, викам си що да не го гледам. Ще ви разкрия каква е фабулата. Сред нас все още живеят вещици, зли същества, със свръхспособности. В продължение на векове с тях да се борили цели армии от ловци на вещици, включително и героят на Вин Дизел – Колдър. В един момент от филма, Колдър бе попитан от едно момче дали ще има вещерски съвет. Тук не издържах и приключих на Би Ти Ви. И какво да видя – вещерският съвет вече бе започнал в „Папараци“. На една маса се бяха събрали Венета Райкова, Кали, Алисия, Златка Райкова, Соня Колтуклиева, Ася Капчикова и Антония Петрова – вещерския съвет! Заседават и една през друга обсъждат миналата година, заклинания и така…“ – коментира Слави.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Няма милост! На Слави Трифонов не му пука, че Венета Райкова се развежда, направи я на пух и прах, гаврата е огромна…”

  1. сюшие6шев

    ян. 10. 2018

    Точно в десетката! Вещерски съвет, правилно е квалифицирал Слави, разбира ги работите. Само се вгледайте в членовете на вещерския съвет – до една са повърхностни, лековати, клюкарки, суетни, бъбриви, пустословни, горделиви, претенциозни, надменни, но най-вече кухи лейки. Даже за еБане не стават, с тези техни дълги списъци с история на тъпкачите …

Добавете коментар