Люси Иларионов плаче от щастие, Ани Хоанг най-после е бременна!

Люси Иларионов плаче от щастие, Ани Хоанг най-после е бременна!
Гласувайте за статията

Люси Иларионов и Ани Хоанг най-накрая ще станат родители!

Има някакъв бум на бременни фолк певици. След Преслава, сега и Ани Хоанг е бременна. Щастливият татко, разбира се, е Люси Иларионов, с когото тя има връзка от много години.

Люси Иларионов и Ани Хоанг

Ани Хоанг е бременна от Люси Иларионов

Красавицата с виетнамски корени е заченала малко преди Коледа, която прекара със своя любим. Това е възможно най-добрият подарък, който можеше да им бъде поднесен за празниците.

Люси и Ани отдавна опитват да си направят бебе, но различни неща им пречеха. Той доста време беше със свръх тегло и това често влияе на плодовитостта, понеже намалява либидото.

Режисьорът обаче вече е много по-слаб и неслучайно бебето се е получило. Той си мечтае за поколение от много години, това беше една негова мечта, която сега ще сбъдне.

Другата причина, поради която двойката досега нямаше деца, е свързана с младостта на певицата. Тя е само на 26 г. и не беше подготвена за толкова голямо нещо в живота си.

Ани Хоанг и Люси Иларионов искаха първо да се венчаят и чак после да имат деца, но тези неща не питат, а връхлитат. Ще им се наложи първо да станат родители.

Това обаче не е напълно сигурно, защото може тази бременност да ги провокира да се оженят час по-скоро. Те се обичат, а няма да станат по-млади, така че нищо чудно да вдигнат сватба още през пролетта.

Певиците напоследък забременяват и раждат една след друга. Емилия роди второто дете на Коко Динев в края на 2016 г. Няколко месеца по-късно и Джена роди от Наско Стоев. ДесиСлава се сдоби с втората си рожба само преди дни, а за Преслава усилено се говори, че чака първото си дете. Сега е ред и на Ани Хоанг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Люси Иларионов плаче от щастие, Ани Хоанг най-после е бременна!”

  1. d

    ян. 17. 2018

    s godina e po stara

Добавете коментар