Взрив между Даниел Златков и жена му! БГ Роналдо изправи на нокти красивата Агнес

Взрив между Даниел Златков и жена му! БГ Роналдо изправи на нокти красивата Агнес
Гласувайте за статията

Даниел Златков се оказа доста своенравен и това породи нов скандал със съпругата му!

Риалити звездата Даниел Златков се скара жестоко с жена си. Само два месеца след като излезе от „ВИП Брадър“, българският Роналдо изправи на нокти Агнес.

Даниел Златков и Агнес

Агнес се притеснява за здравето на Даниел Златков

Причината е в смяната на професията му. Дани вече не е футболист, а ММА боец. Това веднага от своя страна е породило притеснение у съпругата му.

Агнес била против мъжът й да се бие, защото това е един от най-опасните спортове. Неведнъж след мачове се е стигало до сериозни травми на състезатели.

Освен това, хубавицата не считала съпруга си за достатъчно добре подготвен физически за такива боеве. Той показа доста релефно и стегнато тяло в Къщата, но за ММА се изисква и малко повече мускулна маса, каквато Даниел Златков няма.

Главната причина Дани да се захване с този спорт е черната дупка, в която бе изпаднал във футбола. Той бе останал без отбор и затова прие да участва във „ВИП Брадър“.

Агнес засега е единственото, което му пречи да е напълно щастлив от смяната на професията. Това не е първото, за което красавицата му вдига мерника. Носи се мълва, че той й е изневерявал многократно.

В крайна сметка тя не може да промени решението му. Той вече е ММА боец, но не се знае докога ще издържи в този спорт, защото там се изисква много сериозна физическа подготовка.

Агнес и Даниел са женени от 5 години и имат 2 малки деца. Те много се обичат, но не се знае докога тя ще му прощава своеволията.

Първият мач на Дани е вдругиден. Нека му пожелаем успех!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар