Мариана Попова нанесе зверски удар на Ханес, срина го до земята!

Мариана Попова нанесе зверски удар на Ханес, срина го до земята!
Гласувайте за статията

Мариана Попова и Ханес не се разделиха като приятели, както твърди певицата!

Колкото и да й се иска на Мариана Попова, тя винаги ще бъде бившата за Ханес и затова той никога няма да я възприеме като приятелка. Тя обаче не се и държи много като такава.

Мариана Попова и Ханес

Мариана Попова срина Ханес

Певицата срина авторитета на чужденеца с това, което разкри. Нещо, което може да обиди всеки мъж.

Дуетната половинка на Орлин Горанов разправяла пред всички, особено пред приятелите си, че Веселин Плачков е най-добрият, с когото някога е била. Уменията му в леглото се равнявали на повече от всичките на другите мъже в живота й, взети заедно.

Така става ясно, че актьорът е полов атлет, което автоматично е удар по всички други мъже, минали през леглото на Мариана Попова. В това число, при това основна роля заема Ханес.

Двамата бяха сгодени много дълго време, като годежът се осъществи в къщата на „ВИП Брадър“ през 2012 г. После им се роди дъщеричка, но сватба така и не последва.

Така се стигна до раздялата между тях преди 2 години. Малко след това певицата се залюби със звездата от „Васил Левски“.

Мариана неотдавна сподели, че с Ханес поддържа приятелски взаимоотношения, които са много важни за детето им. Говори се обаче, че това не е точно така и двамата се злепоставят пред други хора във всеки удобен момент.

Славата на Веско Плачков пък е точно като на плейбой, който е наясно с тънкостите в секса. Може би тази слава не е случайна и половинката му доказа това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар