Сватбата на Явор Бахаров пропадна: Рая го прати по дяволите, актьорът е съсипан!

Сватбата на Явор Бахаров пропадна: Рая го прати по дяволите, актьорът е съсипан!
Гласувайте за статията

Актьорът и бивш брадър Явор Бахаров най-после срещна жената на живота си, но е на път сам да я загуби!

Най-скандалният участник на „ВИП Брадър“ остана без булка. Явор Бахаров е съсипан, защото Рая Пеева е отменила сватбата им.

Явор Бахаров

Явор Бахаров срещна жената на живота си, но отново успя да провали всичко, сякаш типично в свой стил…

Двамата бяха сгодени около година, но на актрисата й писнало от постоянните запои на годеника й. Явката често бил на черешата, а това никоя жена не одобрява.

Освен пиянството му, Рая се дразнела много на неговата инфантилност. Той по никакъв начин не загатвал, че е мъж, който може да има семейство, да го издържа, да гледа деца.

Напротив, Явор Бахаров се държал все още като тийнейджър. През вечер играел на карти или билярд в приятели, като през това време се наливал здраво с алкохол.

Всичко това накарало Пеева да преосмисли бъдещето си. Тя много обичала актьора, но той вече е на 32 г. и е ясно, че няма как да си промени характера.

Затова засега отложила плановете за сватба за по-нататъшното бъдеще. И без това двамата нямат пари за подобно нещо в момента.

Явор обаче го приел като почти скъсване от нейна страна. Той останал шокиран и съсипан, защото я обожавал и си представял живота само и единствено с нея.

Брадърът е известен със сприхавия си характер. Това може би донякъде също е повлияло на решението на Рая, понеже с него се живее много трудно. Дали има надежда за тях двамата, ще се разбере скоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Сватбата на Явор Бахаров пропадна: Рая го прати по дяволите, актьорът е съсипан!”

  1. Just a human

    февр. 05. 2018

    Не намесвайте алкохол и наркотици , това не са оправдания. Не сме ли най-висшият организъм на тази планета, стига оправдания. Когато обичаш, уважаваш и те е грижа за някой побеждаваш всичко и всички (нсй-вече) себе си , ако ли не , значи просто не ти е пукало!!! Извинявам се на г-н Бахаров , но е пълен загубеняк.

    П.С… Докато не станеш мъж , никога няма да се научиш да обичаш една жена.

Добавете коментар