Енджи Касабие и „Мистър Ливан“ 2014 се развеждат? (Виж с какво „агнешко“ не спира да й кръшка)

Енджи Касабие и „Мистър Ливан“ 2014 се развеждат? (Виж с какво „агнешко“ не спира да й кръшка)
Гласувайте за статията

Енджи Касабие си хвана беля на главата

Енджи Касабие сериозно обмисля варианта да сложи край на брака си. Прелестната диетоложка е станала рогоноска отдавна. Тя се омъжи на пищна церемония за „Мистър Ливан” 2014, но той се оказа колкото красив, толкова и шавлив. Продуцентът, модел, журналист от „Ал Джазира” е любимец на ливанската публиката и любител на „крехко агнешко”.

Енджи Касабие

Енджи Касабие се развежда с мъжа си

Винаги, когато имал възможност, той кръшкал на половинката си. Последната забежка на чаровния Рабих Ел Зейн била хостеса от нощен локал. Без да се притеснява, че е женен, ливанеца безсрамно свалял 20-годишното момиче.

И след като я преследвал и в социалните мрежи, двамата изпомачкали чаршафите. Това не било първото кръшкане на чаровника. Той бръмчал неспирно и не се задаволявал само с красивата си съпруга, а й изневерявал под път и над път.

Съпругът на реалите звездата от последния сезон предпочитал момичета на 20 години. Той си падал по руси, с големи гърди и много ботокс в устните, както и с доста подобрения по себе си. Точно каквато била и неговата Енджи Касабие, която вече е лягала под ножа най-малко 6-7 пъти.

Палавникът използвал вяско едно отсъствие на диетоложката, за да й кръшне с поредната златотърсачка. Точно заради неговите безспирни кръшкания Енджи Касабие пометнала.

„Веднага след сватбата аз забременях с близначки по естествен начин, имах много тежка бременност и няколко пъти влизах в болница. Лекарят в Бейрут допусна грешка и за съжаление загубих моите момиченца в шестия месец. Болката по нашите бебета е огромна, защото няма по-голяма мъка от това майка да загуби детето си“, с болка сподели Енджи след ужаса.

Енджи Касабие чувала, че мъжа й изневерява, но не смеела да го изпъди. Тя вече била на 35 години и искала да ражда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар