Страшно: Ивана разкри болестта си – ето защо е била дебела!

Страшно: Ивана разкри болестта си – ето защо е била дебела!
Гласувайте за статията

Ивана е имала причина да бъде с наднормено тегло!

Певицата Ивана много дълго време беше доста закръглена. Тя прекара може би най-хубавите си години със завишено тегло, припомня Kliuki.bg.

Ивана

Ивана вече е страхотно парче

Оказва се, че причината да бъде такава не е била в многото ядене от нейна страна или липсата на движение. Ванчето просто насилствено е била въвлечена в драмата на килограмите.

Това е така поради болест, за която е разбрала неотдавна. Всъщност Ивана страда от хашимото. Това е заболяване на щитовидната жлеза, което удра хормоните.

„Имала съм болестта от много години, но отказвах да се изследвам. Накрая послушах съвета на един приятел, отидох на лекар и всичко стана ясно. Започнах спешно да пия хормони и така постепенно отслабнах.“ – признава Ивана пред в. „Уикенд“.

В момента тя изглежда като друг човек. Килограмите й са в норма, а с това и здравето й е много по-добро.

Певицата не спазва някакви диети, както е било навремето. Тогава тя със зверски глад не е можела да свали нищо, а сега просто яде по малко от всичко.

„Сега не спазвам никакъв хранителен режим, ям абсолютно всичко, но в малки количества… Сега хапвам още като стана от сън – може да е ябълка, банан, нещо малко, но с него обмяната на веществата започва още от сутринта.” – разкрива фолк дивата.

От хашимото страдат много жени в България и по света. Петя Дикова например също има това заболяване и неслучайно беше закръглена години наред.

Ивана обаче е категорична, че повече никога няма да си позволи да напълнее. Тя най-вероятно се е сдобила с болестта преди около 15 години, защото в началото на кариерата си беше слаба, дори повече от сега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар