Не е за вярване какви ги върши Кати днес! Бившата певица се залюби с по-млад от нея политик (Подробности)

Не е за вярване какви ги върши Кати днес! Бившата певица се залюби с по-млад от нея политик (Подробности)
Гласувайте за статията

Кати продължава да стреля на високо, но вече улучва много по-добре!

Някога имаше чалга певица на име Кати. Тя беше богиня по женска красота в очите на всеки младеж, а хитът й „Пеперуда“ се помни и до днес, припомня Kliuki.bg.

Кати

Кати пак е лудо влюбена

За времето си блондинката беше наистина огромна звезда. След това обаче навлезе конкуренцията, „Пайнер мюзик“ се разрастна, появи се телевизия „Планета“ и за Кати не остана място под слънцето на по-фолка.

Тя обаче умее да се справя с проблемите и винаги е било така. За нея любовта винаги е била на първо място и именно затова заряза кариерата си в чалгата.

Допреди 3 години волната пеперуда на родната чалга имаше връзка с богаташа Николай. Двамата скъсаха и след известно лутане красавицата се сдоби с нов заможен възлюбен.

Той е политик и се подвизава като районен кмет на Петрич, съобщава „Уикенд“. Кати е именно от това градче, което се оказало добре-дошло за нея.

Връзката им датира от лятото, когато бившата певица пожелала да разшири бизнеса си с дрехи и обувки. Тя има магазин в София, но тръгнала да отваря такъв и в родния си град.

Тогава се сблъскала с десетките разрешителни, които й трябват. Това я довело и до погледа на районния кмет, през когото минали всички документи.

Той я харесал мигновено, макар че е на 30 г., а тя на 40. Допаднала му като много направена и поддържана жена.

Така и не се престрашил да я покани на среща лично. Затова й взел телефонния номер от документите и й звъннал с предложение за кафе.

Връзката им постепенно станала доста сериозна. Кати дори запознала политика с дъщеря си. Дали ще се чуят сватбени камбани, предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар