Брадърката Лили Ангелова: Имах едно неуспешно инвитро! (Всичко за бременността й)

Брадърката Лили Ангелова: Имах едно неуспешно инвитро! (Всичко за бременността й)
Гласувайте за статията

Лили Ангелова най-после се радва, ще става майка!

Майчинството ще влезе и в живота на Лили Ангелова. Брадърката се радва на своята първа бременност, дошла на 36-годишна възраст.

Лили Ангелова

Лили Ангелова участва в „Биг Брадър“ преди 12 години

Оказва се обаче, че красивата пловдивчанка много трудно се е сдобила с това свое зачеване. Тя е минала през голям кошмар, докато успее.

По всяка вероятност нещата са се случили инвитро. Хубавицата е имала проблеми, които не са й позволили да зачене по естествен път.

Първоначално инвитрото не се получило, но вината е била в лекарите. Те не са й направили две много важни изследвания и това се е оказало фатално.

„Истината е, че от две години се боря да имам дете. Преживях и едно неуспешно инвитро през февруари миналата година. Не искам да плюя срещу лекарите. При мен обаче не бяха направени две много важни изследвания, а се оказа, че проблемът ми е именно в тях. Освен това ме бяха предозирали с хормони, като всичко това ми излезе няколко хиляди лева. Била съм и в друга инвитро клиника преди това и забелязах, че докторите гледат на пациентите основно като на банкомат и касичка, а не влагат индивидуален подход. Благодарение на д-р Добринка Петрова от клиника в Пловдив, която ми пусна изследванията, се оказа, че имам инсулинова резистентност, която влошава качеството на яйцеклетките.“ – споделя Клюкарката Лили пред Love Style.

Бащата на бебето се казва Станислав Костов. Той е разведен, но не Лиляна го е развела, а се е разделил с бившата си година преди да се запознаят.

Въпреки че ще имат дете, двамата не планират сватба. Лили вече се е отказала да чака предложение за брак и смята само да се радва на своето бебе.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар