Взрив: Орхан Мурад е на нож с гаджето на Сузанита?

Взрив: Орхан Мурад е на нож с гаджето на Сузанита?
Гласувайте за статията

Сузанита вече води пълноценен любовен живот, за ужас на баща й!

Младата певица Сузанита срещна любовта, но на висока цена. От няколко месеца тя е с по-голям младеж с бръсната глава.

Сузанита

Орхан Мурад не харесва избраника на Сузанита?

Именно в неговата компания е отпразнувала 15-тия си рожден ден. На партито са били още майка й и най-добрите й приятели.

Купонът се е състоял в скъпарско столично заведение. Кръшни танци и веселие е споходило цялата забава, пише HotArena.net.

Интересното обаче е, че на партито не е бил забелязан бащата на Сузанита Орхан Мурад. Незрящият певец по принцип избягва подобни купони, но все пак става дума за рождения ден на дъщеря му.

Според слуховете, изпълнителят на „Хиляди слънца“ никак не харесвал настоящото гадже на щерка си. Той считал, че момъкът й влияе зле и не бива да излиза с него.

Както писахме вече, Сузи иска да си прави татуировка, което не се одобрява от родителите й. Говори се, че това нейно желание е продиктувано от влиянието на гаджето й, което е пълно с татуси.

Освен това младежът пиел, пушел и правел какви ли не порочни деяния. Нещо, което за едно момиче в пубертета, както е Сузанита, е морално забранено.

В крайна сметка явно Шенай е склонила да бъде на една маса с този, който е до дъщеря й в любовта, но Орхан Мурад – не. Певецът вече позволи твърде много своеволия на Сузанита и може би е време да се поправи.

Припомняме, че Сузи се показа почти гола във видеоклипа си, но това не притесни родителите й. Те винаги са я подкрепяли в правенето на кариера, колкото и аморално да изглежда то.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар