Шок: Случилото се между Слави Трифонов и Илиана Раева граничи с абсурдност!

Шок: Случилото се между Слави Трифонов и Илиана Раева граничи с абсурдност!
Гласувайте за статията

Слави Трифонов и Илиана Раева заформиха нещо шокиращо помежду си!

Отношенията между Слави Трифонов и Илиана Раева вече никога няма да бъдат същите. Двамата се превърнаха от приятели във врагове.

Слави Трифонов срещу Илиана Раева

Слави Трифонов е атакуван от Илиана Раева

Този, който застана между тях, макар и индиректно, е Наско Сираков. Героят от САЩ`94 се оказа на топа на устата в „Шоуто на Слави“ и това не се е харесало на бившата гимнастичка.

Илиана не останала никак доволна от постоянните подигравки, които се правели във вечерното предаване на Би Ти Ви напоследък. Иво Сиромахов често се прави на Наско и така цялата личност на бившия футболист бива осмивана.

Раева се подразнила най-вече защото тези подигравки идват във време, в което мъжът й се надява да стане президент на БФС. Това бие по реномето му и тя го приемала като целенасочено злепоставяне.

Президентът на БФХГ си позволила дори да телефонира на Слави Трифонов, при това неведнъж. Тя му се накарала сериозно, поради което Дългия накрая спрял да й вдига.

Тогава Илиана звъннала и на Иво Сиромахов, за да се скара и на него. Тя била извън кожата си, никой не можел да я успокои.

Това не е първият път, в който легендата ни в художествената гимнастика застава плътно зад съпруга си. Тя много пъти яростно го е защитавала и така е намеквала кой всъщност носи панталоните в брака им.

Преди няколко години, когато се случи унижението на Ивайло Петев на Герена, мнозина обвиниха Наско Сираков в безучастие. Тогава жена му строго осъди критикуващите и показа, че бившият левскар явно е доста зависим от своята половинка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Шок: Случилото се между Слави Трифонов и Илиана Раева граничи с абсурдност!”

 1. тончо

  ян. 13. 2018

  Това старо силиконово недоразумение , кой го слуша или го има за нещо?

 2. 123

  мар. 31. 2018

  Илиана раева е една злобна кучка нищо повече
  неможе да стъпи на малкият пръст на Нешка Робева

Добавете коментар