Ирина Тенчева изрева ужасена: Виж кой и с какво я тормози! (всичко за кошмара й)

Ирина Тенчева изрева ужасена: Виж кой и с какво я тормози! (всичко за кошмара й)
Гласувайте за статията

Ирина Тенчева не е на себе си от случилото се с тази жена!

Половинката на Иван Христов – Ирина Тенчева не може да повярва на това, което й се случи. Оказа се, че тя е била подложена на жесток и усилен тормоз от страна на непозната жена.

Ирина Тенчева

На Ирина Тенчева й дойде до гуша от лудостта на въпросната непозната дама, отказва да я търпи повече

Въпросната отначало се обърнала към нея за помощ, но впоследствие започнала тотално да изтрещява. Не спирала да преследва Ирина Тенчева в социалната мрежа, да й пише съобщения на лични и дори да заплашва, че ще предаде кореспонденцията им в медиите.

„Това момиче ми писа, за да помогна на нейни роднини. Проучих случая и се опитах да бъда полезна, с каквото ми е възможно. Но в един момент нещата излязоха извън контрол и с нея сякаш се случи нещо. Започна да ми оказва натиск и дори да ме заплашва“, оплаква се Ирина Тенчева на свои познати и приятели.

Жената на продуцента Иван Христов е убедена, че такова нещо не й се е случвало преди. И ако човек има личностни или психични проблеми, то не бива да ги прехвърля на други хора, особено на непознати.

Самият Иван бил бесен от тормоза над половинката му и се заканил да вземе нещата в свои ръце ако тази дама не престане да опъва нервите на Ирина.

Стигнало се дотам, че маниачката започнала да притеснява и приятелките на Тенчева, което вече й дошло в повечко. И тя е категорична, че няма намерение да търпи подобни лудости занапред.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар