Разплата: Димитър Рачков нанесе жесток удар на Мария Игнатова! (водещата без работа и пари)

Разплата: Димитър Рачков нанесе жесток удар на Мария Игнатова! (водещата без работа и пари)
Гласувайте за статията

Димитър Рачков удари финансово Мария Игнатова!

Любимецът на Маги Халваджиян – Димитър Рачков се оказа далеч по-отмъстителен, отколкото изглежда. Той така и не успя да забрави и прости предателството на бившата си изгора Мария Игнатова. И си го върна тъпкано.

Рачков

Димитър Рачков разказа играта на бившата си любима Мария Игнатова

Припомняме, че Рачков и Игнатова се разделиха преди около година. Като в официалното им изявление пред медиите беше посочено несходство в характерите и изхабяване на връзката.

Изхабяването обаче се оказа само от страна на Мария Игнатова, която Димитър Рачков продължавал да обича лудо. Както знаем обаче, тя му изневери с атлета Енчо Керязов и разби сърцето му.

Мина доста време оттогава, но ето, че мигът на Рачков дойде. След като със Зуека слязоха от екран в „Господари на ефира“, двамата бяха сменени от Ненчо Балабанов и Малин Кръстев. А се очакваше Мария да застане на мястото им с Румен Угрински.

Решението за това е било на клана Халваджиян, които твърдо взеха страната на Митко Рачков в мелодрамата с Игнатова. Плюс това много от допълнителните ангажименти на Мария също отпаднали. Това са участия в реклами и светски събития, за които получавала разрешение от телевизията.

Източници от кухнята на Нова ТВ подшушнаха и, че бившата на Рачков ще бъде отстранена и от сериала „Полицаите от края на града“, защото двамата не могат да снимат заедно. Налагало се да правят снимките в различни дни, което затруднявало продукцията.

„Вероятно кадрите с Мария ще бъдат изтрити и на нейно място ще бъде взета друга актриса“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Разплата: Димитър Рачков нанесе жесток удар на Мария Игнатова! (водещата без работа и пари)”

 1. Лилит

  февр. 09. 2018

  Излагация, Митко. Сашо Майонезата номер две. Откъде- накъде един мъж ще използва властта и връзките си, за да съсипе кариерата на бившата си, каквото и да е имало между тях? Що за идиот трябва да си, да оставиш бившата си жена без работа, защото в личен план те е яд на нея. Голяма тъпанарщина, човече, не селска, а селяндурска. Личното и служебното не се бъркат, ти в кой свят живееш?

 2. милит

  февр. 10. 2018

  ами каква работа тя едвам срича от екрана , след много театрални уроци нещо като за говорителка синоптичка става . рачков го буташе това недоразумение и прав да се оправя сама сега

 3. честито

  февр. 10. 2018

  Не мисля,че Митко може да направи това.Работодателите му и отмъщават.Аз се чудех що Мария не иска да му роди дете, а то тя искала да си скитори.

 4. Дийн

  февр. 21. 2018

  Лилит, ти нали умря ма?! Отвори клетката на Луцифер и почина! Я си трай там, миндил накукушинен.

Добавете коментар