Дженифър Анистан празнува днес, родена през 1969 г. актрисата днес има празник, зодия Водолей, с гръцки корени, темперамент и много талант.

Актрисата има в биографията си над 50 роли, доста номинации и успехи, но огромната част от обществеността я познава като Рейчъл от ситкома "Приятели".

С него печели, "Златен глобус" и става световна звезда, точно в този период е половинка на секс идола Брад Пит, но когато кариерата й върви напред, личните й отношения се сриват и 2005 се развежда. А Брад създава голямо семейство с Анджелина Джоли. И това е един от преломните и тежки моменти в живота на актрисата Анистан. Джен е потомка на комедийна фамилия и театрали, баща й е сред имената от сериала "Дните на нашия животЮ, популярен зад Океана особено много от преди години. Макар да я харесват за ролята на Моника в последствие Джен успява да си спечели желаната от нея Рейчъл и явно й е било на късмет това. Дженифър Анистан празнува днес

Дженифър Анистан е от звездите, които полагат големи грижи за външността си, активно спортува и се грижи за здравия си вид. 

От 2011 е в сериозни отношения и живее с колегата си Джъстин Теру, макар че около тях винаги има слухове за раздяла, двойката има своите прекрасни моменти и често се снимат заедно за различни издания. Ние от "Клюки.Бг" сме почитатели на актрисата и й пожелаваме здраве, успехи и лична хармония, сбъдване на мечтите, очакваме и още хитови роли в близкото ни бъдеще.