Ти да видиш: Златка Димитрова болезнено ревнива, държи Миро на каишка! (още подробности)

Ти да видиш: Златка Димитрова болезнено ревнива, държи Миро на каишка! (още подробности)
Гласувайте за статията

Златка Димитрова се оказа страшно ревнива жена, не дава на Миро да гъкне!

Плеймейтката Златка Димитрова се показа в светлина, в каквато не я бяхме виждали досега. А именно на болезнено ревнива жена. Това се случи по време на участието й в „Черешката на тортата“, когато Злати се опули от признанията на Даниел Златков.

Златка Димитрова

Златка Димитрова се оказа болезнено ревнива, държи Миро на къса каишка

По време на вечерята у футболиста, родният Роналдо даде да се разбере, че често пъти оставя съпругата си Агнес сама у дома, а той хуква да си гледа кефа по дискотеки.

Тези му думи сащисаха Златка Димитрова, която директно избухна. „Ама как така?! Това е абсурдно. Няма как да стане. Агнес, повече да не си му позволила подобни волности. Все едно Миро да си грабне чукалата и да си гледа кефа без мен по нощите. Тая няма да я бъде никога“, категорична беше Златка.

В продължение на може би половин час плеймейтката се впусна в обяснения и разсъждения за това какво, аджеба, представлява съвместното съжителство. И стигна до извода, че всеки в една връзка вече трябва да мисли повече за другия, отколкото за себе си.

„Като иска свобода, да си хваща багажа и да го няма. Свободен си, преди да се обвържеш и преди да имаш дете. За каква свобода става дума след това, то си е направо слободия. Не ги разбирам такива семейства и няма да ги разбера. Или си с човека си, или не – няма средно положение“, настояваше Златка Димитрова.

Напълно съгласна с нея беше и бившата депутатка Юлиана Дончева, която на свой ред заяви твърдо, че не би позволила подобни наслади и волни програми на половинката си Стъки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Ти да видиш: Златка Димитрова болезнено ревнива, държи Миро на каишка! (още подробности)”

  1. Икстината е

    февр. 12. 2018

    Каква НАГЛОСТ, КАКВО БЕЗОЧИЕ!! РАЗВРАТНИТЕ СЕЛЯНКИ РАЗДАВАТ „СЪВЕТИ“ ЗА „СЕМЕЙСТВО“?!! ВЗЕМЕТЕ СЕ СКРИИТЕ НЯКЪДЕ СЕЛЯНДУРКИ И НЕ СЕ ПОКАЗВАЙТЕ – ТА ВИЕ СТЕ ЕДНИ ОТ НАЙ-МРАЗЕНИТЕ РАЗВРАТНИ ПРОСТАКЕНИ

  2. Вече баба

    февр. 14. 2018

    Нама наглост, няма безочие. Коментиращата „гражданка“ показва такъв стил и правопис, че не знам дали е ходила дори в първи клас на училище, там пишат първо с главни букви. И Златка е абсолютно права- който иска свобода- има избор , багажа и навън, който иска жена и дете- ще седи при семейството си! Та се питам, коя в случая е “ най-мразената развратна простакена“.

Добавете коментар