Луна не си поплюва: Виж как стартира кандидат-президентската си кампания!

Луна не си поплюва: Виж как стартира кандидат-президентската си кампания!
Гласувайте за статията

Луна наистина има мерак да стане президент!

Луна категорично заяви желанието си да стане държавен глава. Въпреки че има още цели четири години до изборите, тя отсега дава старт на надпреварата. Ексцентричната певица е убедена, че наистина ще успее. Защото на нейна страна е народната любов и освен това е истинска в това, което ще направи за българския народ.

Луна

Луна иска да е президент!

По типичния си маниер ветеранката на поп фолка стартира по нестандартен начин кандидат-президентската си кампания.

За старта й тя използва вечерта срещу Задушница. На този ден Луна имаше участие в столична механа. Гласовитката от Шумен останала очарована от топлото и възторжено отношение на публиката към нея и решила да й се отблагодари подобаващо.

Клиентите на заведението я аплодирали след всяка изпълнена от нея песен и накрая на репертоара си тя ги изненадала.На всеки човек дала по един плакат, на който било написано „Луна президент”, пише „България днес”.

Освен това им подарила и картички с личен автограф, както и чаши с нейния лик. В добавка бившата брадърка изпълнила всяко едно музикално желание.

„Така си стартирах кандидатпрезидентската кампания. У нас всички кандидати се крият като мишки до последно и обявяват кандидатурите си месец преди изборите. А аз искам всичко да е кристално ясно, затова нега всички знаят за кандидатурата ми“, отсече певицата.

Луна е напълно убедена, че е с едни гърди напред от останалите мераклии за поста държавен глава. И то не само защото има четири години преднина, ами и заради всенародната любов и подкрепа. Наскоро изпълнителката на „Бягайте, крачета” публикува снимка във Фейсбук, на която е затрупана с огромни букети всякакви подаръци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Луна не си поплюва: Виж как стартира кандидат-президентската си кампания!”

  1. Пепа

    февр. 12. 2018

    препоръчвам й да си смени дилъра, пробутват й боклуци. Утре ще реши и космонавт да става

Добавете коментар