Шок: Краси Аврамов се прибра у нас с гадже на….75 години! (Бабата е наследница на мастита фамилия+виж още)

Шок: Краси Аврамов се прибра у нас с гадже на….75 години! (Бабата е наследница на мастита фамилия+виж още)
1 (20%) 1 vote

Краси Аврамов се завърна у нас с гадже пенсионерка

Краси Аврамов, познат като Човека глас, изуми всички с новата си приятелка. Ексцентричният певец пристигна у нас преди деня на влюбените. Той обаче се появи на редица светски събития под ръка с новата си изгора. Дамата му наистина е шармантна, само че на видима възраст между 70-75 години.

Краси Аврамов

Краси Аврамов се върна у нас с гадже пенсионерка

Двамата с Краси Аврамов показвали привързаност и уважение един към друг. Те или се движели хванати под ръка или за ръце. На всички певеца я представял като мадам Драгомира. Изисканата баба го ошашавила със своята интелигентност, познания, връзки и разбира се, с финансовата си независимост.

Гласовитият сливналия с удоволствие разказвал пред близки и познати как се запознал с гаджето си в Лос Анджелис. Оказало се, че тя била наследница на известната белогвардейска фамилия Оболонски, емигрирала в САЩ по време на Гражданската война. Изгората на Краси била племенница на самия княз Иван Всеволодович Черногоров.

Преди време Краси Аврамов се славеше с еднополовата му ориентация, но доказателства за връзките му със собствения му пол така и не се намериха.Старите му авери пък се кълнят, че той не само че не е гей, ами е непоправим женкар.

Самият Аврамов споделя, че е истински магнит за „луди хора” и от двата пола, които му се лепят като мухи на мед.

Днес обаче го подкачат, че не спира да си търси богати и възрастни жени, които да омайва, а те да го глезят и обгрижват. Какви точно са намеренията на Краси Аврамов към мадам Драгомира не е съвсем ясно. Но се надяваме много скоро да разберем, още повече че Човека глас пази ревниво личното си пространство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар