Утрепа го: Краси Радков си събу гащите пред Слави Трифонов в ефир! (Дългия не се сдържа – виж тук)

Утрепа го: Краси Радков си събу гащите пред Слави Трифонов в ефир! (Дългия не се сдържа – виж тук)
Гласувайте за статията

Краси Радков този път надмина себе си пред Слави Трифонов!

Комикът Краси Радков направо утрепа зрителите и особено Слави Трифонов в предаването вчера. Любимецът на Дългия този път надмина себе си и простотиите си като се изправи и си събу гащите в ефир. Без да му мигне окото.

Краси Радков

Краси Радков си изсули гащите пред Слави Трифонов и зрителите

Радков беше в образа на прословутата кака Радка и се оплака, че от години няма нови гащи. А старите вече му падали, защото ластикът им се разхлабил. „Ей на, гледай какво става! Без гащи ходя вече“, обяви комикът.

И преди Слави Трифонов да се усети, чевръсто изсули дългите си бабешки гащи, размахвайки ги под носа му. Вместо да му се скара обаче, шефът му не се сдържа и избухна в неистов смях. Така се хилеше, че още малко и сълзи щяха да му потекат.

А колкото до зрителите, не е нужно да коментираме. Всички прихнаха в силен кикот и аплодисменти към уникалната кака Радка. Както и преди време Краси Радков е признавал, а и Слави го написа в книгата си, комикът няма за цел да разсмива публиката.

„Неговата основна и единствена задача е да успее да разсмее самия Слави. Когато го постигне, е повече от доволен. Така си е наумил отдавна и дори не го крие. Всеки път преди скеч минава покрай шефа, побутва го и му намига. Демек – сещай се какво съм ти приготвил довечера“, разкриват източници от кухнята на шоуто.

Разбира се, Краси е безспорният и явен любимец на шоумена, затова каквото и да направи, срещите им „при рибите“ минават повече от радушно и сговорно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар