Сестрата на Митко Цонев: „Гласът на България“ ме върна към живота! (ето как Теодора се записа за участие)

Сестрата на Митко Цонев: „Гласът на България“ ме върна към живота! (ето как Теодора се записа за участие)
Гласувайте за статията

Сестрата на Митко Цонев се оказа надарена с певческа дарба!

Сестрата на Митко Цонев – Теодора Цонева се яви на участие в предстоящия сезон на „Гласът на България“. В свое интервю тя призна, че това е едно от нещата, които са я спасили и подтикнали да продължи напред.

Митко Цонев

Сестрата на Митко Цонев участва в „Гласът на България“

Припомняме, че преди няколко месеца тя опита да се самоубие като се нагълта с хапчета. А малкият й син остана дълго време в полицията, защото нямаше кой да го подслони. Днес сестрата на Митко Цонев вече се чувства добре и не иска да си спомня за инцидента.

Тя се е отдала изцяло на бъдещата си музикална кариера като благодари на добрата си приятелка, която едва ли не я изнудила да участва във формата.

„Аз още не се бях върнала от Италия, но тя знаеше, че скоро се прибирам тук за постоянно. И започна да ме бомбардира със съобщения: Много ти се моля, страшно ти се моля, запиши се, ти имаш такъв глас, кристално пееш, имаш такъв слух, и т.н. Най-накрая си казах: Защо не?“, разказва Теодора.

Щерката на Анахид Тачева призна, че е хвърлила много усилия, за да се яви на кастинга. Още повече след кошмара, който преживяла, макар и по своя собствена вина.

„Записах се онлайн, но когато ми се обадиха за първи път, за да ме поканят на кастинг, аз бях в болница, никак не бях добре. Гласните ми връзки бяха разнебитени от тръбите, които в Пирогов са ми слагали 4 дни подред.

Заради тях не само че не можех да пея, а не можех и да говоря – само да шептя. Когато ми се обадиха за пръв път, бях в Александровска болница, и им казах, че ще се видим догодина, директно им отказах.

Те обаче не се предадоха и ми звъннаха след това още 2-3 пъти. Питаха ме как съм и ми казаха, че са сигурни, че ще се оправя. „Ние много държим на вашето участие, защото знаем какъв артист сте“, ми казаха. Аз им бях пратила към документа за участие и линк към мой концерт от 2015 г. от най-известния джаз клуб в Рим с трима много добри музиканти.

От екипа на предаването ми казаха, че след като са ме чули в този концерт, са разбрали веднага, че мога да пея. Тогава вече лъвското ми самочувствие се погали и казах окей“, споделя сестрата на Митко Цонев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар