Бомба: Златка Димитрова и Миро разделени от месец! (плеймейтката се върна в родния Бургас – виж тук)

Бомба: Златка Димитрова и Миро разделени от месец! (плеймейтката се върна в родния Бургас – виж тук)
Гласувайте за статията

Златка Димитрова и Мирослав се разделили след страшен скандал!

Страшна бомба избухна в светските среди у нас. След като се появиха разкрития, че Златка Димитрова и половинката й Миро са се разделили. Новината гръмна преди ден-два, а до момента коментар от двете страни все още няма.

Златка Димитрова

Златка Димитрова и Миро са се разделили след жесток скандал

Припомняме, че последно Златка Димитрова се появи в ефир в предаването „Черешката на тортата“. Където, по време на нейната вечер в дома им, там се показа и Миро. В онзи момент всичко помежду им вървеше по мед и масло, но знаем, че снимките за формата са правени преди месеци.

Към днешна дата близки до Златка Димитрова източници твърдят, че тя и бащата на сина й са с влошени отношения. А доказателството за това бил фактът, че Черната Златка се е върнала в родния си Бургас при своята родителка.

Действително всички снимки, които Злати поства в мрежата напоследък, са качени от морския град и местонахождението й е изписано съвсем ясно. Дали плеймейтката просто е отишла да се разтовари малко край морето, или с изгората й наистина са развалили дослука, тепърва ще проследим.

Истината обаче е, че двамата преминаха през много перипетии докато се съберат. Най-големи проблеми им правеше бившата жена на Мирослав, както и свекървата на Златка Димитрова. Последната не искаше да вижда снаха си и на снимка, но след раждането на бебето успя да я приеме.

„Ще е супер гадно двамата да се разделят сега, след като издържаха и минаха през толкова ядове и проблеми заедно. Но е факт, че общото съжителство не е цветя и рози, пък и Злати е много ревнива“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Бомба: Златка Димитрова и Миро разделени от месец! (плеймейтката се върна в родния Бургас – виж тук)”

  1. Ох ля

    февр. 13. 2018

    Тия двамата са едни от най- големите мега супер селяни, с които занимавате интелигентните хора.

  2. Елина

    февр. 14. 2018

    Сега дали яде рукола и кедрови ядки тоя парцал при майка си???? Едва ли…

Добавете коментар