Христина Апостолова разкри какъв е животът с Евтим Милошев! (Ще се изненадате)

Христина Апостолова разкри какъв е животът с Евтим Милошев! (Ще се изненадате)
Гласувайте за статията

Христина Апостолова проговори за любовта си с Евтим Милошев!

Секси сценаристката Христина Апостолова даде интервю пред Ива Софиянска – Божкова, в което разкри интересни неща от своя свят. Тя говори и за мъжа си Евтим Милошев.

Христина Апостолова

Христина Апостолова се изповяда

Красавицата разкри какъв всъщност е животът с продуцента и как й се отразява на нея. Тя е на мнение, че е допринесла за неговото по-добро „аз“.

„С Евтим се живее трудно, има огромна енергия за всичко. Да си в окото на урагана 24/7 е много вълнуващо, но понякога ми трябва малко завет. Мисля, че аз съм причината той да стане малко по-спокоен.” – споделя Хриси.

Въпреки че живее с богаташ и може да си позволи да не работи, Христина Апостолова не си и помисля да бездейства. Тя се занимава усърдно със сериала „Откраднат живот“.

„Занимавам се с писане на сценарии. В последните 2 год. и половина основно с писането на медицинския сериал „Откраднат живот”.“ – казва тя.

Красавицата се радва на огромна популярност чрез това, което пише. Сериалът се превърна в огромен хит, който следи половината население у нас.

„Чувствам се по-добре с думите и героите в главата ми. В актьорската професия има нещо много важно – трябва да се освободиш от суетата. На моменти усещам, че не мога да се освободя докрай от нея. Тя е в посока мога ли да го направя. В писането просто сядам, пиша, харесва ми да се провокирам и не се страхувам да се изложа.” – споделя сценаристката.

Припомняме, че Христина Апостолова се залюби с Евтим Милошев след развода си с Димитър Рачков, от когото има син. След това обаче роди деца и на новия си мъж.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Христина Апостолова разкри какъв е животът с Евтим Милошев! (Ще се изненадате)”

  1. зрител

    февр. 18. 2018

    За какъв развод става на въпрос като е нямало брак,пак не сте в час ,а на Милошев роди само 1 дете ,а не деца.

Добавете коментар