Бомба: Фицата и втората му жена Севинч за първи път заедно в ефир! (ето какво разкриха за връзката си)

Бомба: Фицата и втората му жена Севинч за първи път заедно в ефир! (ето какво разкриха за връзката си)
Гласувайте за статията

Фицата и Севинч Ибрахим досега не бяха давали общо интервю!

Актьорът Филип Аврамов – Фицата и втората му жена Севинч Ибрахим за първи път застанаха заедно пред камерите. В ефира на Би Ти Ви двамата разказаха историята си или поне голяма част от нея. Без да ги интересува, че някой може да ги осъди.

Фицата

Фицата даде първото си интервю с новата жена Севинч Ибрахим

Както знаем, Фицата хлътна по Севинч и заряза съпругата си Милена Спиридонова, от която има вече пораснала дъщеричка. Самата Милена преживяла тежко раздялата им, но се опитва да гледа напред и да продължи живота си.

Пред камерите Севинч Ибрахим разказа какво точно е станало между нея и Фицата. С когото уж първо били само приятели. А останалото просто си било съдба.

„Запознахме се и първо станахме приятели, но и той си е впечатляващ. Лудичък е, което си личи и от екрана, а е и позитивен през по-голямата част от ежедневието.

Беше ми интересен като човек, неговият образ на екрана е малко по-различен от този в живота. Има красива душа, интересен усет към живота и е фин човек. Споделихме много красиви моменти заедно, което досега не ми се беше случвало“, разкри сияеща любимата на Филип Аврамов.

Тя дори обясни, че двамата вече си имат свое специално и само тяхно си местенце, на което обичат да остават сами и да се радват на любовта си. Там Фицата ставал съвсем друг човек.

„Съвсем случайно се озовах на едно място, което вече е специално и за двама ни. Имаме много добри приятели там. А Филип едва ли не живее за тези моменти, в които ще отидем. Забравя за всичко останало, влиза в морето и става друг Филип“, разкри едни от най-съкровените им тайни Севинч Ибрахим.

А Фицата, който бе доста по-мълчалив, разкри само, че е щастлив и че е успял да запази добрите си отношения с първата си съпруга Милена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба: Фицата и втората му жена Севинч за първи път заедно в ефир! (ето какво разкриха за връзката си)”

  1. Елена

    февр. 22. 2018

    Фица,Фица,в голяма грешка си с миризливата кадъна!

Добавете коментар