Рени разби мистерията: Разкри има ли нов мъж до себе си! (Истината само тук)

Рени разби мистерията: Разкри има ли нов мъж до себе си! (Истината само тук)
Гласувайте за статията

Рени разкри дали нов мъж топли леглото й

Поп фолк дивата Рени разказа има ли нова тръпка до себе си. Фолкаджийката от зората на чалгата направи това в предаването „Преди обед”. Пред водещите Сашо Кадиев и Деси Стоянова певицата разказа дали вече е забравила бившия си.

Рени

Рени отрича да има нов мъж до себе си

Но Рени категорично отрече да има нов човек до себе си. Клюката плъзнала след снимките, които качила на страницата си във Фейсбук, след екскурзията до Дубай.

„Качих много снимки с мен и момчетата ми Борис и Аспарух от екскурзията ни до Дубай. На повечето от тях съм заедно с моите двама сина.

Само на една или две от тях съм сама. Именно нея са използвали и са написали отдолу, че Рени била в Дубай заедно с нов мъж”, през смях разказа звездата.

Тя наистина отпътувала за богатото арабско емирство. Само че била в компанията на децата си, без да има мъж до себе си. Заминала в Дубай по покана на своя приятелка, която живее в богата арабска страна.

„Нямам мъж до себе си. Имам обаче много ухажори, които се притесняват да направят решителната крачка. Вероятно се плашат от силна и известна жена”, заяви поп фолк дивата.

Рени подчерта, че планира ново пътуване през март. То обаче ще бъде до Тайланд. За информация поп фолк изпълнителката подчерта, че този път екскурзията ще бъде до Тайланд.

Само че компанията ще е изцяло женска. Казвам го, за да няма спекулациите по медиите, поясни Рени.

В личен план певицата преживява много катаклизми. Въпреки обещаващата си кариера в родината и извън нея, тя замина със съпруга си Борис Пилософ в Израел.

Като заряза всичко в името на любовта. Само че нейния мъж не спря да й изневерява и тя се върна в родината, заедно с двете си деца.

И вече си стъпва сигурно на краката си. Особено полезно за нея се оказало участието й във ВИП Брадър и в друго шоу наскоро „Смени жената”. Обещава да зарадва феновете си с много нови парчета.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар