Сузанита не се сдържа и изригна бясна в социалната мрежа след наградите!Щерката на Орхан Мурад - Сузанита явн

о не успя да преглътне унижението, че остана без награда по време на Лайфстайл наградите преди седмица. Нещо повече - не тя, а Луна беше обявена за сензацията на годината. [caption id="attachment_402053" align="alignright" width="225"]Сузанита Сузанита отново се изказа брутално[/caption] Още по време на тържеството, Сузи Мурад показа гнева и разочарованието си, щом Луна се качи вместо нея на сцената да си вземе статуетката. Ето, че не мина много време и малката реши да се направи на интересна и в мрежата. Това избълва Сузанита: "Яко ли ви е че живеете в лъжа? К'ва е тая излагация, к'ва е тая простотия ? Сензация на годината ще печели Луна? Абе това награди за пенсионери ли е или за дърти чанти? Сензация на годината - Луна, защото срещу малко пари си показа гнилата душа пред цяла България. Уж уважавана, уж високопоставена дама? А иначе прави резил и ви кефи. Ха-ха-ха-ха! Така ли?! Жалки сте. Колкото жалки... толкова и долни! Навърших 15 и съм чисто доказателство, че без да съм роб на дърти хиени в цялата ви система успях да ви спечеля вниманието! НИКОЙ, НИКОЙ НЕ ГО Е ПРАВИЛ И ТРУДНО ЩЕ ГО НАПРАВИ СЛЕД МЕН! С какво ви попречи миналото лято едно момиче, което преследва мечтата си, примамвайки Ви с най-голямата Ви слабост... ЧЕРНИЯТ ВИ МОРАЛ. Влизам им на всички големи продуценти, че техните парцаливи нискобюджетни пионки не могат да привлекат вниманието към себе си. РАЗБЕРЕТЕ ГО! С колкото пари и блясък да блъскате тези негодни души, няма как да промените тяхната всъщност! Абе, селяндури и евтини VIP-ове... Богаташчета и хелоронови кукли, с парите, които мама и тати ви дават и ги пръскате по дрога и проституция няма да успеете в живота... Със сумата, с която бедните ви души си купуват най-скъпото шампанско и най-излъсканите курви - АЗ, СУЗАНИТА, ВАШИЯТ НАЙ-ГОЛЯМ КОШМАР СЪЗДАДОХ ПРОЕКТ, КОЙТО ВПЕЧЕТЛИ ХИЛЯДИ, ИЗГРАДИ МИ КАРИЕРА И МИ НАПРАВИ ПЪТ В ЖИВОТА!

300 ЛЕВА струваше проекта. Какво са 300 лв? А? Вие, лигльовци, тези триста лева ги прахосвате за час, а аз купих цялата ни болна нация.

ЗА СУМАТА ЗА ЕДНА ВЕЧЕРЯ В РЕСТОРАНТ! Толкова струва цялото ни общество и морал. Това е от мен, задръжте си наградите, ползвайте ги като стимулатори на болните си тела и души, лъжливия оргазъм от измама и завист нека изпълни празните Ви души! Това е от мен, Вашият най голям кошмар, Сузанита. П.С. НАЙ-ЛОШОТО ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ. П.С. 2 Към всички организатори на този парад на ЗАВИСТТА - моята песен "БЕЗ КОМЕНТАР"... Това са думите на Сузанита в мрежата, а грешките в правописа, са си нейни. Запазихме изказването й едно към едно, без редакторска намеса. Насладете се на тийнейджърката, която май настина си е повярвала, милата...