Сензация: Асен Блатечки се ожени тайно за Диляна Попова! (бракът обаче не е по любов, а заради Борил)

Сензация: Асен Блатечки се ожени тайно за Диляна Попова! (бракът обаче не е по любов, а заради Борил)
Гласувайте за статията

Асен Блатечки се венча за Диляна Попова в името на сина им Борил!

Истинска сензация избухна в медиите днес, когато се разбра, че Асен Блатечки и Диляна Попова вече са семейство. При това съвсем законно семейство, тъй като са се… венчали.

Асен Блатечки

Диляна Попова и Асен Блатечки сключили граждански брак заради сина си Борил

Да, двамата са се оженили тайно и в крайно тесен кръг близки хора. Де факто просто са подписали, без излишни суети, разточителства и пищни тържества. А причината е, че сватбата им не е по любов, а заради детето.

Асен Блатечки се поддал на размисъл и го загризала съвестта затова, че малкият Борил може да бъде подиграван като порасне. Той се страхувал да не би приятелчетата му да го подкачат затова, че баща му не е женен за майка му и едва ли не, го е зарязал.

„Блатечки не вярва в брака. Може да се е върнал при Диляна, но ако са подписали е по-скоро фиктивно заради Борил, да не расте детето с комплекс за малоценност.

А и съвсем не е сигурно, че двамата дори са заедно. Защото той никога не би се отказал от Катерина. Твърде много я обича и държи на нея. Колко пъти е признавал, че тя е жената за него“, коментират близки до Блатечки от театралните среди.

Всъщност идеята, че Диляна и Асен са се оженили, дойде от нежна халка, която манекенката носи на пръста си напоследък. Това, разбира се, само по себе си, не е никакво доказателство за брак.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар