Няма спирачки: Миглена Ангелова заживя с младо гадже! (Задава ли се съпруг № 5)

Няма спирачки: Миглена Ангелова заживя с младо гадже! (Задава ли се съпруг № 5)
2 (40%) 1 vote

Миглена Ангелова отново е във вихъра на любовта

Миглена Ангелова доказа за пореден път, че е мъжемелачка. Амбициозната телевизионерка стана баба, но това не й пречи да върти младо гадже. И да заживее под един покрив с девет години по-младия от нея Кузман Примджанов.

Миглена Ангелова заживя с младо гадже

След четири неуспешни брака и огромна доза жлъч към мъжете, русенката отново се нави на семеен живот. Преди няколко седмици мадам „Искрено и лично” направила решителната крачка и сама предложила да се нанесе в дома на гаджето си.

Макар навсякъде да тръбеше, че вече не вярва на любовта, тя все пак се предаде на чара на любимия си. Зарадван, Кузман моментално потърсил подходящо жилище, което започнал да обзавежда по вкуса на взискателната екс водеща, пише „Таблоид”.

Бизнесменът яко хлътнал по остоумната дама и почти мигновено пожелал да заживее с нея.

„Двамата ту решаваха да се разделят, ту за брак и най-после работата стана”, доверяват близки до влюбената двойка. Телевизионерката и безнесменът изживяха истински романс. За любовната си афера призна устатата журналистка още миналото лято.

Тогава тя обясни, че е влюбена в мъж с инициали К.П.

„Тежко влюбена съм. Това не е повод за радост. Защото когато любов е силна, е опустошителна”, призна скептичната Миглена.

Взискателната дама загубила ума и дума още от първата си среща с Кузман. Той я очаровал с интелект и галантност. А и с тлъст порфейл, доверяват зевзеци. Все пак новото й гадже не е обикновен предприемач. Той завършил икономика и психология. Бизнесменът също бил омагьосан от жената в червено, понеже моментално намерили общи теми и заговорили на един език.

„Не можем да я познаем. Миглена винаги командари мъжете и подхвърляше остри шегички зад гърба им. А сега сее само суперлативи за Кузман. Явно работата е сериозна”, коментират приятелките й. И подозират, че се задава съпруг № 5. Защото отгоре на всичко Миглена Ангелова не спирала да върти вкусни гозби на любимия си. Нещо, което преди изобщо не правела.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар