Бомба: Силиконът на Мегз лъсна в новия брой на Плейбой! (виж тук + още подробности)

Бомба: Силиконът на Мегз лъсна в новия брой на Плейбой! (виж тук + още подробности)
Гласувайте за статията

Мегз е специален гост в новия брой на списание Плейбой!

Нова сензация гръмна около името на Мегз. Дизайнерката става част от новия брой на мъжкото списание Плейбой. При това само седмици, след като реши да напълни пазвата си със силикон.

Мегз

Дизайнерката Мегз ще бъде специалната и облечена гостенка на новия брой на Плейбой

Новината, че Миглена Каканашева ще краси страниците на мъжката библия накараха мнозина да потрият доволно ръце. Е, не бързайте обаче да се радвате, защото Меги ще бъде напълно облечена. От глава до пети.

Оказа се, че Мегз е първата красавица, която няма да свали нито една дреха от себе си и въпреки това ще има честта да блесне на страниците на Плейбой.

Там тя ще говори за личния си живот, за сексуалните си преживявания и принципи, и за още редица неща, които са интересни на феновете й. Разбира се, фактът, че Мегз няма да бъде гола, моментално настърви някои нейни врагове.

Завистливи плеймейтки и модели започнаха да протестират и шушукат как така стандартите изведнъж станали двойни. „За едни може, а за други не. Нас защо не ни канят само да си говорим, а задължително трябва да се събличаме“, пропищяли наши видни мъжемелачки.

Може би причината е в самите тях и в това, че просто нямат какво да кажат. Самата Мегз признава, че не обича да се гледа на нея като на сексуален обект и не иска да поддържа такъв имидж.

„Много се притеснявам и ми е малко неловко, защото това е първият път, в който говоря за секс публично. Просто смятам, че е много важно, заради всички момичета, които ми подражават.

Публичната сексуалност малко ме плаши. Никога не съм се възприемала като секси изкусителка. Този имидж не е моето нещо, малко ми простее“, коментира появата си в Плейбой и самата Миглена Каканашева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба: Силиконът на Мегз лъсна в новия брой на Плейбой! (виж тук + още подробности)”

  1. Секс играчка

    мар. 13. 2018

    Готина е дамата 🙂

Добавете коментар