Мария Илиева се предаде в битката с килограмите: Феновете й в Пловдив не можаха да я познаят! (снимки + подробности)

Мария Илиева се предаде в битката с килограмите: Феновете й в Пловдив не можаха да я познаят! (снимки + подробности)
Гласувайте за статията

Мария Илиева не е успяла да отслабне след раждането на сина си Александър!

Поп дивата Мария Илиева винаги си е била хубавичка. Такава е и сега, само че с доста килограми отгоре. Припомняме, че певицата роди първородния си син Александър преди около месец и половина.

Мария Илиева

Мария Илиева не успя да отслабне след раждането, както тя искаше

За това време повечето родни красавици успяват да си върнат перфектните мерки от миналото. А някои излизат в чудесна форма още от родилния дом, все едно не са били бременни.

Може би напредналата възраст на Мария Илиева е причината за по-бавното възвръщане на формите й. Но истината е, че по време на първото й участие в Пловдив феновете й не можаха да я познаят.

Марчето се появи на сцената, облечена в огромна и много широка черна туника. А под нея беше с черен клин. Сещаме се, че това се все дрехи, които са предназначени да прикриват несъвършенствата по тялото.

При Мария Илиева обаче заблудата не мина. Крачетата, които се подаваха изпод туниката, бяха доста мощни и наедрели. Ръцете, лицето, шията й също са бухнали от качените килограми.

Самата изпълнителка призна, че вече няма търпение да се подложи на строга диета и да тръгне на фитнес за отслабване и стягане. Но за нея на първо място е детето й и ще изчака да спре да го кърми, за да се погрижи за себе си.

Дори и пълничка обаче, певицата е все така чаровна и пълна с енергия. А това е нещо, което или го имаш, или го нямаш. Останалото ще си дойде на мястото с времето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар