Вида Пиронкова изригна: Отиваме на „Евровизия“ с вампирска песен от разнополови младежи! (ето какво заяви)

Вида Пиронкова изригна: Отиваме на „Евровизия“ с вампирска песен от разнополови младежи! (ето какво заяви)
Гласувайте за статията

Вида Пиронкова още не може да прости на Жана Бергендор за предателството й!

Композиторката Вида Пиронкова, която е автор на хита на Миро „Гълъбо“ и парчето кандидат за „Евровизия“ – „Прераждане“ не е не себе си. От възмущение, омерзение и гняв. Тя изригна до небесата, когато стана ясна песента, която България изпраща на конкурса тази година.

Вида Пиронкова

Вида Пиронкова нарече вампирска песента, с която Жана ще се изяви на конкурса

Тя се нарича „Кости“ и е в изпълнение на Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов – JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл, които се обединяват в групата Equinox.

Вчера БНТ съобщиха, че именно те са победителите, а новината втрещи мнозина. Най-вече самата Вида Пиронкова, която не вижда нищо стойностно, творческо и вдъхновяващо в песента.

„Песента, която ще ни представя на конкурса Евровизия в Лисабон, отива към вампирска. Без никакъв логичен текст, абсолютна компютърна компилация. Разбира се, че любовта няма граници, но за да я има поезията и красотата на една песен, трябва да има метафори, красив текст.

А тук и изпълнението е странно – разнополови младежи и Жана, която е за пълнеж, за баланс. Екипът е същият, който ви пророкувах, че ще стане първи – на продуцента Борислав Миланов. Не знам докога ще се случва това?! С парите на данъкоплатците да се правят игрички? Не ги е срам!“, директно ги нахрани талантливата композиторка.

Жана и сие ще излязат на сцената на 8 май в Португалия, за да се борят за първото място на конкурса Евровизия. С такава песен обаче нямаме голям шанс за добро класиране, коментират и потребители в мрежата.

Колкото до Вида Пиронкова, тя е още много обидена на Жана Бергендорф за предателството. И, че е тъкала на два стана – само и само да се докопа до мечтаната сцена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар