Гринго на Софи Маринова се призна за виновен! (излиза на свобода след сделка с прокуратурата + какво изръси певицата)

Гринго на Софи Маринова се призна за виновен! (излиза на свобода след сделка с прокуратурата + какво изръси певицата)
Гласувайте за статията

Софи Маринова скоро пак ще гушне любимия си Гринго!

Ромската перла Софи Маринова има повод да почерпи и то стабилно. Не за участието си в „Като две капки вода“, а още по-малко за екзотичния си английски език. Трябва да отвори шампанското, защото голямата й любов Гринго скоро ще се прибере при нея.

Софи Маринова

Софи Маринова разбра, че Гринго излиза от затвора и отново се влюби в него

Оказа се, че Тодор Давидков – Гринго е послушал съвета на мастития си адвокат Марин Марковски и е сключил споразумение с прокуратурата. Така той ще избегне дългия и мъчителен съдебен процес, както и доста по-тежко наказание впоследствие.

Пред прокуратурата тези дни половинката на Софи Маринова се е признал за виновен в опит за рекет и заплахи над бизнесмен. Става дума за айтоския богаташ Асен Асенов – Акиф, от когото Давидков и приятеля му са искали 50 000 лева.

Двамата го заплашили, че ако не им даде парите, ще убият него и семейството му. „Не знам какво ми стана и защо го направих. Подведох се жестоко, за което съжалявам искрено“, не спирал да нарежда Гринго пред органите на реда.

Благодарение на признанието му, днес той е осъден на десет месеца затвор и 5 000 лева. Вече обаче е излежал седем месеца, поради което ще бъде пуснат на свобода след още най-много три.

„Много съм щастлива. Гринго си се прибира при мен и вече всичко ще е наред. Пак ще си живучкаме, ще си пътуваме, ще ни е яко, Задължително ще отидем на почивка“, изпадна в еуфория след новината Софка Маринова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар