Дара Екимова не може да скрие разочарованието си след това, което изживя на сцената на "Гласът на България"!

Големият провал на Дара Екимова в "Гласът на България" я накара да се чувства ужасно. Щерката на Дими от "Сленг" не задържа разочарованието си в себе си и го изля в социалната мрежа. [caption id="attachment_402991" align="alignleft" width="300"]Дара Екимова Дара Екимова е бясна след провала си[/caption] 15-годишната девойка е бясна най-вече от коментарите на зрителите, че е било нагласено и журито е знаело, че пее тя. За нея подобни приказки са само на хейтъри. Другото, което дразни много тийнейджърката, е твърдението на мнозина, че майка й я бута навсякъде. Всъщност Ива Екимова е била против изобщо дъщеря й да участва в предаването. Ето какво написа Дара Екимова във Фейсбук профила си (без редакторска намеса):

"За някои хора винаги ще е нагласено, винаги “мама ще ме бута в предавания”. Ако трябва да сме честни, мама е против участието ми в този тип предавания, но вие няма как да знаете. Обожавам тази песен. Изпях я с цялото си сърце. Дадох всичко от себе си, въпреки че бях болна. Въпреки че никой не се обърна, според някои от вас пак е нагласено. С годините започвам да се научавам, че не може всички да те харесват, не е и нужно. За тези, които смятат, че не съм нещо особено, за музиката трябва и сърце, не само уши. За тези, които ме подкрепят и вярват в мен, благодаря ви! Вярвам в себе си и се гордея със себе си. Имам още много да работя, но никога нищо няма да ме спре от това да се боря. Винаги ще има”хейтъри”, но в крайна сметка, който се чувства добре в собствената си кожа и се харесва, никога няма да плюе по труда на друг човек. Затова learn how to love yourself first. ? Благодарна съм, че изживях тази емоция. Благодарна съм, че имам тази ПРЕКРАСНА МАЙКА, каквото и да казвате! Благодарна съм за прекрасното търпеливо момче до мен, което ме подкрепя от доста време насам! Благодарна съм за най-добрата приятелка на мама и едната й дъщеря , с които сме като едно семейство. Благодарна съм за близките ми! Благодарна съм за неповторимия ми баща, който знам, че беше с мен през цялото време на сцената! Благодаря! Всичко тепърва започва.".

Припомняме, че Дара Екимова се яви на кастингите на тъмно в "Гласът на България", но не успя да впечатли журито. Никой не се обърна, а след това Поли Генова отиде да я утешава.