Дебора призна: Още съм на хапчета, но приключих с алкохола!(Ето на кой благодари)

Дебора призна: Още съм на хапчета, но приключих с алкохола!(Ето на кой благодари)
Гласувайте за статията

Дебора втрещи с признание

Дебора вече е чисто нов човек. Певицата заяви, че взима още хапчета, но вече се чувства значително по-добре. Припомняме, че поп фолк дивата изпадна в силен нервен срив и бе пребита след изгонването й от ВИП Брадър. Веднага след скандалджийското шоу тя влезе в болница.

Дебора вече е чисто нова

Дебора призна също, че има проблем с алкохола. В здравното заведение тя бе подложена на медикаментозно лечение.

Паник атаките бе другият голям проблем на поп фолк дивата. Тя дълго веме винеше Големия брат, че той е провокирал заболяването й. Но сега брюнетката вече мисли по съвсем различен начин.

„Мисля, че това, което ми се случи в предаването, въпреки скандалите, допринесе за развитието на моята кариера. И беше в голям плюс. Започнаха да ме търсят за още участия, но аз ги отложих. По това време влязох в болница и исках да се отърся от всичко, което ми се насъбра покрай формата. Както се казва – всяко зло, за добро.

Радвам се, че така стана, защото иначе щях да продължа да се самолекувам с алкохол. Разбрах, че си вредя. Предаването ми помогна да разбера, че имам проблем и да направя всичко, за да го реша“, разкри Дебора.

Гласовитката от Видин проговори и за мъжете в живота си. С днешна дата 27-годишната изпълнителка няма такъв до себе си, но се чувства щастлива и свободна като птичка. Изпълнителката на „Луд си по мен” изобщо не иска да си спомня и за екс гаджето си Илия Царски. Той се отрече от нея, след като тя бе пребита и изгонена от шоуто.

„Нямам никакви взаимоотношения с него. Не се чуваме и виждаме, а и нямам желание да комуникираме. Той постъпи много грозно, като заяви, че няма нищо общо с мен, а всъщност цялото ми семейство го познаваше. Грозно постъпи и с жената, от която по това време очакваше дете, като я е лъгал за мен. Но това вече е минало“, заяви Дебора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар