Скандал: Колежка размаза Глория, нарече я публично лъжкиня! (ето каква е измамата на примата – виж тук)

Скандал: Колежка размаза Глория, нарече я публично лъжкиня! (ето каква е измамата на примата – виж тук)
Гласувайте за статията

Глория беше наречена лъжкиня от младата си колежка Ашли!

Да си нова в бранша, а да скочиш срещу ветеран – за това се изисква смелост или безумие. Ашли май показа и двете като се изправи срещу Глория и я нарече лъжкиня. При това публично.

Глория

Ашли разобличи Глория в лъжа, при това казана пред милиони в „Шоуто на Слави“

Младата Ашли случайно се натъкнала на абсурдна и зле скалъпена лъжа на примата Глория. Казана директно в ефир и то в „Шоуто на Слави“, гледано от милиони зрители всяка вечер.

Именно пред Слави Трифонов старата му познайница Глория разказала как навремето е била принудена да гони бързия влак Монтана – Смолян, тъй като бързала за прослушване. Историята е от преди 20 години, но предизвика несдържан смях у младата й колежка.

Ашли е родом от Мадан и затова на нея може далеч повече да се вярва в случая. А и всеки човек вече има интернет в дома си, така че лесно може да се допита до Чичко Гугъл.

„Абе, къде са скрити тези релси в тази девствена Родопа планина, че не съм ги видяла. Като си измисляш някаква история, проверявай фактите“, написа младата певица в социалната мрежа. А постът й моментално беше харесан и одобрително коментиран от стотици потребители.

Действително май влак от Монтана до Смолян няма. Очевидно Глория или се е объркала жестоко, или просто е попресилила историите си от младини за пред публиката. Понякога обаче това може да ти изиграе лоша шега, както в случая с Ашли.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Скандал: Колежка размаза Глория, нарече я публично лъжкиня! (ето каква е измамата на примата – виж тук)”

  1. 123

    мар. 15. 2018

    СЕЛСКА ПРЪЧКА

  2. МЕЛОМАН

    мар. 16. 2018

    Ма, как не знаете?!! В Смолян има гооооляма ЖП гара!! Не мога да си представя, че може да има толкова прости хора с големи претенции! Факт!

Добавете коментар