Лили Иванова бе коментирана от Митко Димитров, което изненада мнозина!

Взаимоотношенията между Лили Иванова и инж. Митко Димитров днес не са идеални. Причината се корени в 15 години назад. Тогава двамата имаха нещо общо помежду си. [caption id="attachment_403216" align="alignleft" width="300"]Митко Димитров и Лили Иванова Митко Пайнера разкри истина за Лили Иванова[/caption]

Малцина си спомнят и въобще знаят, че примата на нашата музика някога беше част от "Пайнер". Там тя записа само един албум, но много успешен. Казва се "Готови ли сте за любов".

Идеята на Лили Иванова е била да прихване от по-младата аудитория, за да може феновете й да не бъдат само в пенсионна възраст. Продуцентът й обаче не е одобрил тази идея, пише HotArena.net. „Аз лично я съветвах да не се прави на тийнейджърка на сцената, защото за нея ще бъде трудно в този жанр. Казах да си държи на традиционните почитатели, които я уважават, защото за младите рокаджии имаше певици като Милена. Тя не се съгласи и решихме да се разделим.“ - споделя Митко Пайнера в интервю за "24 часа". В крайна сметка Лили Иванова успя да пробие и сред по-младите малко по-късно, когато извади танцувални парчета като "Още те обичам" и "Без правила". Певицата е идол на много поколения българи, но явно така и не е успяла да влезе в сърцето и душата на Митко Димитров. Той е съжалявал повече при раздялата си с Деси Слава, която обаче днес пак е при него.