Рапърът Дий разкри срамна истина за себе си: Ето какво щеше да стане, ако беше правил секс с Дебора!

Рапърът Дий разкри срамна истина за себе си: Ето какво щеше да стане, ако беше правил секс с Дебора!
5 (100%) 1 vote

Дий има доста срамни моменти в своето минало, но не се бори да ги разкрие!

Рапърът Дий направи направо скандално признание за себе си. Той се оказва типичният женкар, което може да отврати доста от фенките му.

Дий

Рапърът Дий е голям женкар

В шоуто на Даниел Петканов лъсна истината за хип-хоп изпълнителя. Той сам си призна, че всяка жена му омръзва веднага след като е правил секс с нея. Затова прибягва до номера.

Най-честният номер, който използвал, бил да накара приятел да му се обади, че уж трябва да бърза за участие. Така прогонвал дамата от дома си.

Разбира се, по пътя на логиката можем да заключим, че най-вероятно Дий предпочита да прави секс в дома на жената, а не в своя собствен. Така по-лесно ще може да се отърве от нея, като просто си тръгне.

Рапърът трябва да благодари на Господ, че не стигна по-далеч с Дебора по време на Big Brother: Most Wanted. Двамата се целуваха в палатката, но ако се беше случило нещо повече, после Dee нямаше как да избяга от певицата, защото те бяха съквартиранти в Къщата.

Разкритията за рапъра дават яснота относно това защо е на над 30 г., а все още е необвързан. Той е имал само една сериозна връзка в живота си и тя е била с майката на детето му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар