И това е жена на 44 г.?! Глория разтърси мъжкия свят! (СНИМКИ)

И това е жена на 44 г.?! Глория разтърси мъжкия свят! (СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Глория показа истината за себе си в снимки!

Наистина невероятно! Тя е на 44 г., а външният й вид е като на 24-годишна. Това е Глория, която не спира да удивява с визията си.

Глория

Глория трябва да бъде пример за 40-годишните жени

Може би няма мъж, който да остане равнодушен към това, което певицата предлага като тяло. То е нещо уникално и въобще не отговаря на възрастта й.

В момента примата на поп-фолка се радва на заслужена почивка в Дубай. Там тя е постоянно по плажовете, където вее изящните си бедра по бански, който е доста изрязан.

Примата винаги е привличала мъжкото внимание, но сякаш с годините става все по-красива. Преди 20 години например тя не беше това, което е сега.

Този факт може да се обясни със здравословния начин на живот, който фолк дивата води. Тя се храни само със салати и плодове, не пие алкохол и се стреми да си почива повече.

Гло не е от онези певици с участия през ден, както е при Преслава и Галена примерно. Причината не е, че няма предложения, а че за нея е по-важно да бъде свежа, отколкото да се преуморява, било то и за много пари.

Вижте невероятната Глория в Дубай! Формите й са прелестни и дори младоците ще я пожелаят в леглото си.

Глория

Пищният бюст на Глория си личи от километри

Глория

Никой не може да познае, че е на 44 г.

Глория

Тяло за милиони

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “И това е жена на 44 г.?! Глория разтърси мъжкия свят! (СНИМКИ)”

  1. Абе

    мар. 18. 2018

    Жената на външност е добре, обаче като си отвори устата, все едно професор Шипковенски изнася лекции. Мъжете със сигурност харесват мнооого по- естествено поведение. Та, с годините това фатално е станало с нея – взела се е много насериозно, важничи и се държи като леля професорица, страстоубийка.

Добавете коментар