Софи Маринова се омъжва за Гринго за пари! (Още подробности)

Софи Маринова се омъжва за Гринго за пари! (Още подробности)
Гласувайте за статията

Софи Маринова знае как ще напълни изтънелия си джоб

Софи Маринова съвсем го закъса финансово. Ромската перла обаче измислила хитър начин как да направи така, че да се отърве от хомота на банките и да закърпи бюджета си. Затова звездата от шоуто за имитации „Като две капки вода” е решила да мине под венчило със своя любим Тодор Давидов-Гринго.

Софи Маринова

Софи Маринова вдига сватба с Гринго

Припомняме, че е в затвора, защото направи отчаян опит да погаси борчовете на своята любима. Миналото лято той и неговия авер Стефан Сливков бяха заловени да изнудват айтоски бизнесмен за сума в размер на 50 000 лева.

Те го заплашиха, че ако не им даде парите, ще затрият него и фамилията му. Гринго се призна тихомълком за виновен и се споразумя с прокуратурата. И до края на април ще излезе на свобода.

Покрай големите харчове, които Софка направила при ареста на гаджето й тя още повече отъняла финансово. Софка открай време едва свързва двата края, защото не умее да си прави сметката, а харчи с широки пръсти.

Въпреки многобройните си участия и скъпоплатените изяви, тя тъне в борчове. Поп фолк дивата дължи 302 907 лева кредит на една от най-крупните банки у нас. Сумата се натрупала от главница, лихви и глоби за забавяне. Дължи и 46 000 лева за такси и разноски на съдия-изпълнител.

Певицата не е върнала и други 30 бона на фирма за бързи кредити. Сумата е набъбнала с още толкова от лихви, адвокатски хонорари, такси и наказателни лихви. Заради това две от фирмите на поп фолк дивата вече са запорирани, е видно от Търговския регистър. Софи Маринова се притеснявала съда и банките да не сложат ръка на апартамента й в столицата, както и на къщата й в Етрополе.

Дори хонорарът й от „Като две капки вода” няма да й стигнат, за да покрие борчовете, коментират я колегите й.

Тогава на Софка й хрумнала гениален план как да си оправи бакиите. Колегата й Тони Стораро се похвалил, че след сватбата на сина си Фикие напред с около 500 000 лева. Това веднага накарало Софи Маринова да реши да мине под венчило с Гринго още през лятото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар