Нана Гладуиш загуби най-силната си подкрепа! Този кошмар ще ви разкърти

Нана Гладуиш загуби най-силната си подкрепа! Този кошмар ще ви разкърти
Гласувайте за статията

Нана Гладуиш вече не може да разчита на нищо!

Нана Гладуиш загуби най-силната си подкрепа. Най-близкият човек не може да подкрепя вече водещата на „Съдебен спор”. Но това определено няма как да не разтърси мнозина. Водещата е оставила майка си в хоспис и вече не може да разчита на нейната подкрепа.

Нана Гладуиш вече не може да разчитана подкрепата на майка си

Майка й не може да й съчувства в тежката й битка в рака. Тя води тази жестока борба с тази страшна болест за втори път. Майката на Нана Гладуиш прекарва дните си в старчески дом. Тя е изпратена там, защото преди няколко години заболяла от Алцхаймер.

Състоянието й се влошило още повече и затова възрастната жена имала нужда от постоянно лекарско наблюдение. Нана Гладуиш споделя, че това било едно от най-трудното й решение.

Водещата дълго обмисляла дали да изпрати майка си в специализираното здравно заведение, но непрекъснато влошаващото й се здравословно състояния я накарала да го направи.

Тя обаче не взела отведнъж съдбоносното решение. Първоначално Нана Гладуиш провела множество разговори с лекарите и персонала и тогава направила тази крачка.

Хосписът се намира близо до столицата, в село Лозен. Водещата посещавала родителката си веднъж месечно. Но срещите били твърде болезнени. Майката на Нана Гладуиш не познавала нито нея, нито зет си, нито внука си.

Освен това не успявала да им се порадва, защото мислела, заради болестта, че ги вижда за първи път. Лекарите споделяли, че възрастната жена понякога изпадала в нервни кризи. Заради което срещите със семейството завършвали много по-бързо от предвиденото.

Най-страшното за телевизионерката било, че майка й нямала ни най-малка представа през какви жестоки битки за живота си преминавала дъщеря й. Нито за тежките операции и терапиите, които я сполетели през последните шест години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар