Димитър Рачков – младши обожава втория си баща

Димитър Рачков – младши обожава втория си баща
Гласувайте за статията

Синът на Димитър Рачков е в отлични отношения с Евтим Милошев!

В повечето семейства баща и син, които са доведени един за друг, не се разбират добре. Не такъв обаче е случаят с Евтим Милошев и Димитър Рачков – младши.

Димитър Рачков

Димитър Рачков – младши е близък с Евтим Милошев

Двамата всъщност били много близки. Продуцентът изобщо не отделял сина на жена си от предната й връзка от другите си деца.

От своя страна малчуганът също много обичал своя втори татко и постоянно си играел с него, когато има възможност. Той го намирал за много забавен и често споделял с него своите проблеми.

Малкият Митко се виждал много по-често с втория си баща, отколкото с истинския си. Това обаче е логично, защото живее в дома му и е част от домакинството му.

Припомняме, че Димитър Рачков – младши е син на известния актьор Димитър Рачков от връзката му с Христина Апостолова. Родителите му не останаха заедно, но пък продължиха живота си по възможно най-добрия начин.

Рачков и Милошев също са в добри взаимоотношения, твърдят запознати. Първият дори се появи в „Откраднат живот“, който е продуциран от втория.

Семейната идилия е пълна и от факта, че Христина се разбира чудесно с бившия си. Те нямат споразумение кога да се вижда той със сина си, може да го прави по всяко време, но е много зает и моментите им заедно не са чак толкова много.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар