Галена взриви с думите си за Пайнер! (колежките й не очакваха това от нея – още подробности)

Галена взриви с думите си за Пайнер! (колежките й не очакваха това от нея – още подробности)
Гласувайте за статията

Галена отново успя да изненада колежките си от Пайнер!

Чаровницата на поп фолка Галена за пореден път успя да изненада много от колежките си в Пайнер. Както знаем, завистта, конкуренцията и злобата между певиците на димитровградската компания, са пословични.

Галена

Галена показа на колежките си какво е стил и класа

Най-много от тях през годините е отнасяла самата Галена, тъй като се радва на далеч по-голяма слава, успехи и обич от страна на феновете. Днес обаче Галена показа на всички как трябва да се държи една истинска звезда. И направо размаза злобарките.

Гласовитката от Смядово празнува цели 14 години под покрива на Пайнер и това я накара да сподели мнението си за работата през този период. Певицата обаче не каза лоша дума за никоя от своите завистливи колежки.

„14 години в музикална компания “Пайнер“. Една сбъдната мечта, едно усещане, че си успял, че вярваш в себе си и в това, което си направил. Благодаря на фирма “Пайнер“, на целия екип, който толкова години стои зад мен, на всички мои колеги! Работим заедно и вървим ръка за ръка.

След толкова години всеки изпълнител се развива в собствена посока, което е най-хубавото. Ако всички сме еднакви няма да е интересно. Имената, които са се утвърдили в поп-фолка и ще останат занапред, са сами за себе си различни и индивидуални.

Те имат собствена музика, визия и проектите им звучат различно. Аз обичам да работя в тандем. Смятам, че колкото по-често се събираме, колкото по-често отдаваме енергия заедно и обединяваме феновете си, толкова по-силни ще бъдем“, каза Галена и буквално размаза дребните душици от Пайнер.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар