Пътят на успеха минава през корта – Бистра Мощева стана звезда в тениса и завладя света на финансите

Пътят на успеха минава през корта – Бистра Мощева стана звезда в тениса и завладя света на финансите
Гласувайте за статията

Бистра Мощева и живото доказателство, че младите хора могат да успеят и у нас!

Тя е млада, красива, интелигентна и успешна. Запомнете добре името Бистра Мощева, особено ако искате да поверите парите си в сигурни ръце.

Постиженията й доказват, че когато човек притежава достатъчно амбиция, воля, желание и необходимите качества, може да осъществи целите си навсякъде и във всяка област на развитие.

Бистра Мощева е бизнес дамата, която върви сама по пътя на успеха и приема с увереност всяко предизвикателство.

Името й не присъства в светските хроники и рядко може да видите нейна снимка в някой таблоид или сайт. Причината е, че новините за нея нямат нищо общо с евтините сензации от типа
„гащите на Преслава“ или „поредния развод на Благо Джизъса“.

В средите на богатите и известните обаче тя е добре позната личност, а само след година работа в Прогресив Трейдинг, всички започват да я наричат „Кралицата на ценните книжа“.

Бистра Мощева се занимава с управлението на клиентски портфейли у нас, в Гърция и Румъния. В икономическите среди твърдят, че консултира една от основните корпорации на финансовия сектор в Източна Европа.

Младата българка е финансово независима жена, защото безспорните й управленски качества и професионализъм й осигуряват месечен доход от внушителните 50 000 долара.

Сред клиентите, чиито финанси Бистра управлява, са боксьор номер едно у нас Кубрат Пулев, бизнесменът Красимир Маринов и родната ИТ следа в Холивуд Петър Митев. Голяма част от работата й е свързана и ситуирана и в САЩ.

Преди да се наложи като кралица на финансите обаче, тя покорява тенис корта. Само на 15 години печели Европейското първенство по тенис. Заради неоспоримия й спортен талант започват да я наричат „детето звезда на корта“. Славата й бързо се пренася в чужбина и особено в Германия, където тренира с един от най-добрите и доказани треньори.

Отдава дълги години на тениса и държи да се доказва съвсем сама, въпреки че може да получи от родителите си всичко, което поиска.

Като ученичка заминава за Виена, където завършва с отличие гимназия. След това се връща в Германия, за да следва в университет. Бързо разбира, че тази специалност не е за нея и се прибира в България.

„Имах период, в който се бях поотпуснала. Никой не е съвършен. Бях се отдала на непрекъснати купони, нощни заведения и шопинг до втръсване. В един момент обаче „лампичката ми светна“ и осъзнах, че не може така. Тате няма да плаща цял живот, а аз искам да постигна много и съвсем различни неща“, споделя Мощева.

Затова решава да се завърне към тениса, но вече като треньор. На корта е спаринг партньор с редица известни личности. Това обаче не е достатъчно и Бистра иска още от себе си. Тогава няма представа, че един ден тези ВИП-личности ще станат нейни клиенти в света на финансите.

„Доволна съм от живота си, но винаги искам още. Ще продължавам да се развивам и да вървя напред. Ще ми се повече момичета в България да разберат, че могат да променят живота си сами. Със собствените си сили и способности. И без стотинка от джоба на поредния Чичко Паричко. Той не ви трябва“, категорична е Бистра Мощева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар