Сестрата на Меган Маркъл изригна: Тя не заслужава Хари!

Сестрата на Меган Маркъл изригна: Тя не заслужава Хари!
Гласувайте за статията

Меган Маркъл получи тежък и пореден удар от сестра си!

Сериозна криза настъпи между Меган Маркъл и Саманта Грант. Двете сестри в момента не си говорят дори и единственият начин да си кажат нещо една на друга е чрез трета страна.

Меган Маркъл и Саманта Грант

Меган Маркъл отвърна на удара на сестра си

Поредният повод за конфликт между тях стана липсата на покана за Сам за сватбата на годината – тази между Мег и принц Хари. Това направо изкарало от равновесие сестра й.

„Хари е чудесен мъж, сестра ми не го заслужава. Той дори не подозира в какво се забърква.“ – разправяла Саманта пред свои близки.

Тя обаче сама си е виновна, че няма да бъде на сватбата, защото се скъса да изнася в медиите информация за сестра си. Дори обеща да напише книгата „Дневникът на сестрата на принцесата“, което е явен опит за търсене на слава.

Сам разкри лични тайни от същността на Меган Маркъл. Тя оповести, че сестра й винаги е искала да стане принцеса.

Всичко това жестоко наранило бъдещата съпруга на принц Хари. Именно затова отношенията между двете сестри се влошили и Саманта не получила покана за сватбата.

Такава няма да получи и брат й Томас. Там причините не са ясни, но се счита, че са сходни.

Племенникът на булката и майка му също няма да присъстват на голямото събитие. За тях Мег признава, че просто отдавна не ги е виждала и са загубили връзка.

Единствените й роднини, които ще бъдат в замъка „Уиндзор“ на 19 май, са родителите й. Баща й ще я заведе до олтара, както повелява традицията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар