Арнолд Шварценегер излезе от операционната – всичко за състоянието му!

Арнолд Шварценегер излезе от операционната – всичко за състоянието му!
Гласувайте за статията

Арнолд Шварценегер претърпя операция, която притесни близките му!

Екшън звездата Арнолд Шварценегер се намира в сложна ситуация. Здравето на 70-годишния актьор е разклатено и дори той мина под ножа, научи Kliuki.bg.

Арнолд Шварценегер

Арнолд Шварценегер е добре след операцията на сърцето му

Бившият губернатор на щата Калифорния открай време има проблеми със сърцето. При него има вроден сърдечен дефект, поради което се е наложило да му сменят клапа, поставена му преди 21 години.

Операцията се е провела на 29 март, но едва сега актьорът е излязъл от болницата. Той вече е у дома, където ще почива в следващите месеци.

Въпреки че е на 70 г., Арнолд Шварценегер все още се занимава усилено с фитнес. Сега обаче ще му се наложи да спре с това си начинание, защото лекарите са го посъветвали предимно да лежи поне до лятото.

Австро-американецът не се е спрял да работи цял живот и това е провокирало смяната на клапата му. Той продължава да се снима във филми, но вече трябва да намали участията си.

При събуждането си след операцията Арнолд е казал „Върнах се“. Така се е пошегувал с присъстващите, тъй като това е фраза от най-култовия му филм „Терминатор“.

Шварценегер трябва да регулира и хранителния си режим, което едва ли ще му е трудно, защото винаги си е падал по здравословното хранене. Той не трябва да яде мазно, солено и сладко, както и да не пие алкохол.

Актьорът е женен от 32 години. Има пет деца, които са били много притеснени за него и в момента се грижат за баща си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар