Красивата Галя от "София Ден и Нощ" е възмутена и отвратена от измислиците по свой адрес!Галя от "София Ден и Нощ" или Калина Кузманова

, както е истинското име на красавицата, изригна в мрежата навръх Великден. Прелестната блондинка е омърсена от гнусните лъжи, които се изписаха за нея в медиите. Прелестната Галя от "София Ден и Нощ": Погнусена съм, че има такива хора! (скочи срещу долна лъжа в медиите - виж тук) Припомняме, че журналист бе станал свидетел на грозна сцена в столичен бар. А именно - изрусена актриса от "София Ден и Нощ" се държала изключително просташки, като пълна селяндурка. И незнайно как репортери решиха, че това е била точно Калина. Ето какво написа чаровницата в профила си: "Приятели, благодаря ви, че ме информирате за изумителните неща, които се публикуваха по мой адрес от някакъв сайт в последните два дни! Аз съм също толкова възмутена като вас от една толкова абсурдна и нахално грозна лъжа. Наясно съм, че има нещастни хорица, които си вадят хляба с пълни лъжи, кал и мръсотия. Търсят си просто мишена, защото продават чрез калта и скандала. Изобщо не им е съвестно, че разпространяват лепкави лъжи и само се чудят, на чие име точно да залепят поредния си евтин скандал. Съшит на две, на три с бели конци и опакован доста нескопосано.

Сигурно и те семейства хранят. Обаче много ми е жал за тях, има нещо мръсно и недостойно в това. Ужасно тъжно и жалко е да хвърляш кал по някого, когото даже не познаваш, с някаква безумна и плоска лъжа.

То поне да беше малко по-добре изфантазирана! Смешно скалъпена е. И ако не беше толкова плоска, сигурно можеше да е комична - поне за хората, които ме познават като характер, начин на комуникация и поведение. Много от вас ми споделиха, че доста са се смяли, когато прочели, че точно мен са ме набедили за подобни измишльотини. Вярно е, че и на мен първо ми стана смешно, защото е някакъв пълен абсурд. Дори никога не съм стъпвала в това заведение, но знам, че това няма никакво значение нито за драскачи, които лепят евтини етикети на килограм, нито за онези, които пълнят страници и сайтове с тотални абсурди. Често пишат дори, че някой е болен, катастрофирал, починал, без в това да има и грам истина. Кощунствено е! Нямам представа, как спят нощем тези човешки същества и какви души носят?! Наясно съм също, че има хора, които за привличане на жадуваното внимание са готови на унизително долни постъпки. Винаги ми е било жал за такива хора. Прочетох въпросната “статия”, копирана от някакъв фейсбук статус с ужасно груби, грозни и вулгарни епитети. Възпитанието не ми позволява да коментирам стила, езика, нивото, тенденциозността, злобата и безумните лъжи. Твърдо вярам, че нивото на сериозната ни журналистика не е такова. Така че изобщо няма смисъл да се свързва този конкретен случай с каквато и да било журналистика, просто липсва нивото. Удивих се най-вече на безочието. Но може би няма нужда да се удивявам чак толкова. Пиша така дълго заради многото ваши съобщения, които получих, че сте възмутени от пошлостта на хората, които си служат с моето име, за да разпространяват една брутална лъжа и да създават скандали на чужд гръб за собствени цели. Пиша това на вас, защото тук винаги споделям именно с вас това, което ми се случва. Да, както и вие, така и аз - нямам обяснение, защо се излива тази злоба. Всеки си има конкретни причини за злобата и пошлостта.

Благодаря за хилядите ви мили думи! Приемам съвета ви да съдя за клевета онези, които лъжат брутално и умишлено, омърсявайки с грозни клевети имената на хората. Ще задействам нещата.

Аз не съм нито първата, нито последната, чието име се използва по грозен и недостоен начин за съмнителни цели. Но знам едно - злобата е болест, независимо под каква форма е опакована. Живеем в свободна държава - реално всеки може да си измисли каквото желае и да въвлече, когото си поиска в нещо адски недостойно. И трябва да е готов да поеме отговорността за всяка изречена клевета", пише Калина Кузманова.