Зейнеб Маджурова призна, че иска да създаде истинско семейство!Ко-водещата и приятелка на Гала - Зейнеб Маджурова

дълго време отричаше, че иска да се види булка. Както знаем, тя има сериозна връзка с милионерския син Стоян Балевски и то от много години. [caption id="attachment_404751" align="alignright" width="300"]Зейнеб Зейнеб Маджурова не спира да си мечтае за сватба и дете от Стоян Балевски[/caption] Въпреки това обаче той все не се решава да й предложи брак, камо ли да говорят по темата за бъдещото си дете. Явно Зейнеб си е изчакала чакането и вече не я свърта. Тя за първи път призна открито, че семейството е най-голямата й мечта и основна цел в живота. "Да, мога да кажа, че това е житейската ми мисия. Искам да бъда жена, дай боже да стана майка, да бъда съпруга... И едва след тях идват всички останали цели, амбиции и мечти. Смятам, че жените на първо място трябва да слагаме личния си живот и семейството, което градим", призна Зейнеб Маджурова. Водещата обаче не сподели нищо, относно това дали с Балевски вече са предприели нещо по въпроса, дори и само с идеята за сватба. Злите езици из светските среди на столицата шушукат, че им намирисва на нещо гнило. Щом Стоян не иска да се обвърже законно с нея.

Освен с мечтите за сватба и работата при Гала, Зейнеб вече движи и свой канал за лайфстайл и красота в мрежата за видеосподеляне Youtube. Напишете името й на латиница и ще ви излязат клиповете с нея. А на въпроса дали би направила и канал на турски език, тя остава лаконична.

"Не мога да отрека, че имам идея за канал и на турски език, но на този етап искам да се потопя в света на Youtube въобще. Като цяло да го усетя и чак тогава да мисля, за втори канал, на турски език. Много хора мислят, че щом мога да правя телевизия, както се изразяват жаргонно в нашите среди, означава, че с лекота ще правя и Youtube канал, но това са два съвършено различни свята и аз тепърва проучвам този в Тубата", казва Зейнеб Маджурова.