Златка Райкова всъщност си пада по Димитър Рачков, Георги е бесен!

Златка Райкова всъщност си пада по Димитър Рачков, Георги е бесен!
Гласувайте за статията

Златка Райкова обича да се чувства желана жена, а това вбесява годеника й!

Плеймейтката Златка Райкова вече от почти два месеца е обект на флирт от страна на Димитър Рачков. Водещият на „Като две капки вода“ не спира да я ухажва, на което тя уж се дразни.

Златка Райкова и Рачков

Златка Райкова и Димитър Рачков са в опасен флирт

Оказва се обаче, че блондинката много обича да бъде сваляна. Тя обожавала флиртовете, дори и нищо да не излезе от тях, разкриват познатите й.

Затова може да се заключи, че си пада и по флирта на Рачков. Всъщност тя го намирала за много забавен и ако не е сгодена, нищо чудно да „клъвне на въдицата му“.

Митко е голям женкар, въпреки невзрачния си външен вид. Това, че е много забавен, е основният му коз с жените, който той използва непрестанно.

Годеникът на Златка Райкова обаче започнал сериозно да се дразни, защото усещал, че и самата тя има интерес. Постоянно я ревнувал от реплики на актьора и дори така предизвиквал скандал между тях.

Георги Валентинов по принцип не бил от най-ревнивите мъже, но в случая имал чувството, че годеницата му може да си легне с Рачков. Затова искал да стопира подобна развръзка още в началото.

Има слухове, че за 5 години Злати не е била винаги вярна на Жоро. Неслучайно двамата се разделяха и събираха няколко пъти, преди най-накрая да се сгодят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар