Галена показа как лапа! За 15 години певицата е станала истински спец (Шокираща снимка)

Галена показа как лапа! За 15 години певицата е станала истински спец (Шокираща снимка)
5 (100%) 2 votes

Галена вече може да се похвали, че може да лапа перфектно!

Цели 15 години е на сцената и за това време Галена е усвоила до съвършенство лапането. Това стана ясно от снимка, получена в редакцията на колегите от HotArena.net.

Галена

Галена владее едно нещо по-добре от пеенето

На нея Галя показва завидни умения с уста. Тя е налапала чаша от шот, чието количество иска да изпие. Вижда се ясно, че ще успее да го направи, защото лицево-челюстните й мускули явно са добре развити.

Галена за пореден път предизвиква вниманието относно лапането. За първи път това стана преди 10 години, когато се появи видеоклип, на който задоволява орално мъжа си Галин.

Тогава излезе и прякорът й Галя Порното, който вече не е много актуален. Може обаче да стане с подобни изпълнения като от снимката.

Певицата по принцип обича алкохола, което е разбираемо заради професията й. Без да си пийва шотове няма как да издържи на напрежението покрай всички си участия.

Фолк дивата е една от най-нестандартните в този бранш и една от най-земните. Това не й пречи да показва при всеки удобен шанс колко е разкрепостена.

„Дали Галин знае, че жена му лапа и други неща?! Все пак да не забравяме, че тя е спец в тази област.“ – шегуват се фенове в интернет.

Вижте снимката, станала хит!

Галена

Галена е невероятна в лапането

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Галена показа как лапа! За 15 години певицата е станала истински спец (Шокираща снимка)”

  1. xd

    апр. 15. 2018

    В порно клипа лапа не на галин, а на някав манекен.

Добавете коментар