Албена Михова отново намери любовта: Актрисата е лудо влюбена!

Албена Михова отново намери любовта: Актрисата е лудо влюбена!
Гласувайте за статията

Албена Михова пак изпитва любовни трепети!

Актрисата Албена Михова може да няма сериозен мъж до себе си от години, но определено не й липсва мъжка ласка. Тя продължава да сменя младите гаджета и да се забавлява.

Албена Михова

Албена Михова пак е влюбена в младок

Сега блондинката отново е влюбена. Нейната муза пак е младок, което вече не е изненада за никого.

Около Великден Албена Михова е била забелязана със значително по-млад от нея мъж, русокос и с брада. Двамата не демонстрирали интимност помежду си, но е станало ясно за всички, че са двойка.

Актрисата определено си пада по по-млади мъже. В последните години всичките й връзки са с млади господа, някои от които дори малко по-големи от сина й, който е тийнейджър.

Очевидно Алби е забравила напълно за Тома Здравков, с когото изкара дълга и болезнена връзка. Тя го издържаше доста време, преди той да я напусне заради по-млада жена.

Сега рокаджията е женен и вече е баща. Все неща, които Албена Михова нямаше как да му даде.

Счита се, че актрисата непрестанно търси млади мъже заради страха си от сериозно обвързване. Тя не искала истинска връзка, а просто сексуални забавления, които младоците й осигурявали без проблем.

Албена нямала никакво намерение да има още деца и затова в любовта просто се отдавала на мига. Нещо, което засега я устройва, но годините минават и един ден младоците едва ли ще я желаят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар