Здравко от Биг Брадър удиви всички: Ето какво се случва с него днес!

Здравко от Биг Брадър удиви всички: Ето какво се случва с него днес!
5 (100%) 1 vote

Здравко от Биг Брадър, който изчезна от полезрението на медиите, продължава да бъде нестандартен в мисленето си!

Цели 14 години изминаха от изгряването на звездата на Здравко от Биг Брадър, но той още не е изгубил своя приключенски дух. Това става ясно от онова, което си е наумил да направи, научи Kliuki.bg.

Здравко от Биг Брадър

Здравко от Биг Брадър ще обикаля света

Брадърът има намерение да обиколи света по море, съобщава HotArena.net. Той вече се е заел с тази задача и организира всичко по пътуването.

Здравко Василев по принцип е авантюрист по душа. Той го сподели и в „Биг Брадър“ през 2004 г., което явно се хареса на зрителите, защото малко след това спечели шоуто.

С печалбата от 200 хил. лв. си купи яхта, която ползва и до днес. Очаква се именно с нея да обиколи света.

Брадърът имал намерение да посети и най-затънтените кътчета на планетата, защото това му била мечта. Отдавна искал да го стори, но чак сега събрал необходимите финансови средства.

Все пак става въпрос за месеци на път, за което му трябват доста пари. Той най-вероятно ще иска да остава на някои места за по-дълго, а без финанси не става.

Бизнесът на Здравко от Биг Брадър най-после върви като по мед и масло и може би затова той е решил, че вече може да изпълни мечтата си. Ще бъде сам в това си начинание, тъй като жена му Христина трябва да остане в Приморско и да гледа децата им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар