Елена иска трето дете от Димитър Бербатов

Елена иска трето дете от Димитър Бербатов
Гласувайте за статията

Димитър Бербатов и Елена може да се сдобият скоро с още едно дете!

Семейството на Димитър Бербатов засега е четиричленно, но това може да не е за дълго. Жена му Елена иска двамата да си имат още едно дете, научи Kliuki.bg.

Димитър Бербатов и Елена

Димитър Бербатов скоро може да има още едно дете от Елена

Митко и Ели имат вече две момичета. Това са дъщерите им Деа и Елиа. Огромното желание на родителите да имат и момче обаче може да ги накара да се сдобият с още една рожба.

Елена мечтаела да има син още от девойка. Тя винаги си била представяла, че един ден ще бъде майка на момче и много се изненадала, когато цели два пъти гушнала дъщери.

Димитър Бербатов също имал голямо желание да има син, за да може поне едно от децата му да наследи професията му. Митко искал един ден да се гордее със сина си на футболното игрище така, както неговият баща се е гордял с него.

Бившият футболист и жена му вече дори били започнали опитите за трето дете. Всички предпазни средства били в миналото за тях, издават запознати.

Двойката наближава 40-те и ако ще има още едно дете, сега е моментът. А и Митко вече прекрати кариерата си на футболист, така че ще има повече време да помага в отглеждането на децата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар